kuşum 2 haftadır çok fazla tüy döküo ve kaşınıyordu.size yazmıştım ve siteden aldıgım bilgilerle vitamin aldım ve bugün de bit ve pire spreyi aldım.sıktım.ama kafasında, tam burnunun üzeri kırmızılaştı ve tüylerinin uçları kara kara oldu.sanki bitler orada toplanmış gibi.ayrıca tam ordaki tüyleride aralandı.acaba gerçekten kırmızılık ve o siyah noktalar bit midir?ilaçlara başladım ama çok rahatsız oldugunu hissediorum.sizce ne yapmalıyım?normalmidir ve geçer mi:(
slm tazven. o siyah noktalara dikkatlice bak. eger bit veya pire ise hareketli olurlar. pet shoplardakı ilaclarfayda etmediyse sana eczanelerde bulubilecegin bi toz ilac tavsiye edeyim ismi D-TOX müthis güclü ve etkili bir ilactır. bol evcilli günler
Benim kuşlarım da farklı bir kuşçuda iki gün eş seçimi için kaldıklarında bitlenmişti, ben de sprey aldım, ama yanlış hatırlamıyorsam o sprey kuşa sıkılmıyor, kafese sıkılıyordu?? Ben kafesini tümden dezenfekte ettim, tülünü de attım, zira en çok tülünde toplaşıyordu bitler. Bu kan emen yaratıklar kırmızımsı, hareketli yaratıklar, üstelik bende de alerji gibi bir şey yapmışlardı. Kuşun üstüne sıktıysan tüyleri yapışmış olabilir. Kuşun resmini siteye eklersen belki daha fazla yardımcı olabilirler...