Satılan Ürün : 170*40*50 Mobilyalı,köşeli akvaryum.
Adet :1
Fiyat :175 YTL
Teslim Yeri:Kartal
Teslim Koşulları:Nakliye konusunda yardımcı olmaya çalışırım
Not: Akvaryum aşağıdaki yakın çekim fotoğraflardan birisinde işaretlediğim kırmızı noktalardan sızdırmaktadır.Sızdırma silikon çekilerek çok kolaylıkla giderilebilir.Acil evimi başka bir şehre taşımam gerektiği içi satıyorum.Tamir masrafı sadece bir akvaryum silikonu maliyetiyle sınırlıdır.Yoğunluktan dolayı uğraşamadığım için satmayı düşünüyorum.Bunun dışında bazı yerlerinde kullanımdan dolayı oluşmuş çizikler haricinde bir sorunu yoktur.Sehpasının içinde 40 YTL maliyetle yaptırdığım demir profil iskelet vardır.Ayrıca kapağını da yeni yaptırdım.En az 4 adet 120 lik florasan takılabilir genişlikte ve iç rengi de ışığın yansımasına elverişlidir.Kapak da 40 YTL gibi bir maliyete sahip. Dolap akvaryumun kapak ve çerçevelerinde olduğu renkle uygun bir şeklde mobilya görünümlü kaplama ile kaplanmış,siyah görünen yerleride su geçirmez ahşap boyası ile yeniden boyanmıştır.Akvaryum ev içinde daha dekoratif görünmesi için en son yaptığım bu masraflar yaklaşık 100 YTL ye mal olmuştur.Ev içinde yada üretim amaçlı her şekilde güvenli bir ekilde kullanılabilir.Gerçekten bir an önce başka işlerle uğraşmam gerektiği ve elimden çıkarmak zorunda olduğum için çok düşük fiyata veriyorum.Sorunu belirttim,düşük fiyatın altında başka sebep olduğu düşünülmesin.
Fotoğraflar;
🔒 Üyelere Özel 3546f68e.jpg
🔒 Üyelere Özel c036c26b.jpg
🔒 Üyelere Özel e923ad9a.jpg