Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
Şimdi durup dururken neden öldü bu balıkk
merhaba arkadaşlar benim bir balık var alalı 3 hafta olmuştu herşey yolundaydı dun gece yeminide yedi sabah bir kalktım ölmüş akvaryumda gayet temiz bakımlı diyer baliklarımda gayet iyi durumda ama aklıma takılan bunun sebebi ne olabilir işiklandırma otomotik diş motor en iyi 3 yemin karişimini veriyorum gunde bir defa ama bazıları bunun yemden olabileceğini soyluyor sık vermem lazımmış evet arkadaşalar şimdiden yorumlarınız için teşekur ediyorum
Balığının cinsini öğrenebilirmiyim!!
balık nedır arkadasım yardım edelım?
evet arkadaşlar yardımlarınız için saolun gerçekten. balığın cinsine gelince hediye bir balık dı bu yzuden tam cinsini bilmiyorum ama kısaca tarif edeyim... neonlarıma birlikte yaşiyabiliyor hamsinin biraz kısa halini renkleri hafif sari lacivert kuyruğuna doğru giden bir çizgi şeklinde başka başkaa da bişey gelmiyor umarım bu size biraz yardımcı olur çok teşekur ederim şimdiden saolun
Sarı lacivert bir balık ???? walla ben çıkartamadım... arkadaşlar böyle bir hatırlıyorsanız söyleyin sarı lacivert tatlı su akvaryumunda ne güzel walla... Alırım akvaryuma 3-5 tane :)
melanochromis auratus olabilirçMail adresini yazarsan sana resmini gönderebilirim..Bu arada akvaryumun en son derecesini kaçta gördümn.Çünkü bu ölüm biraz bana da garip geldi tek başına yaşıyor du değil mi başka balık falan yoktu eger varsa neler?
en son 27-28 derece arasindaydı ısı başka baliklardan 20 tane neon 3 melek 5 rainbow (göküşaği) 4 tanede tetra turlerinden var yardım edersenız sevinirm benim kafama çok tatlı ama o olen baliğin akvaryumda cinsi tekti akvaryum toplam 160 litre aliyor diş motor birde ben diş motorun hortumunu yuksek tutuyorum maksat su da oksijen olsun emailim: [email protected] şimdiden teşekürler
en son 27-28 derece arasindaydı ısı başka baliklardan 20 tane neon 3 melek 5 rainbow (göküşaği) 4 tanede tetra turlerinden var yardım edersenız sevinirm benim kafama çok tatlı ama o olen baliğin akvaryumda cinsi tekti akvaryum toplam 160 litre aliyor diş motor birde ben diş motorun hortumunu yuksek tutuyorum maksat su da oksijen olsun emailim: [email protected] şimdiden teşekürler
Mail adresine bak ;)