Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
yavru iran kedisi arıyorum- izmir
uzun süredir yavru iran kedisi arıyorum,izmir cıvarındaki illerden alabilirim. cinsiyeti farketmez.ilgilenirseniz çok sevinirim..
sanırım izmir civarından bulamayacağım..:( hangi ilden olursa olsun gidip almaya razıyım.. ayrıca ücretli vermek isteyenlerle de görüşebilirim. yeter ki yavru-iran olsun..LÜTFEN cvp bekliyorum
benim yeni doğmuş iran kedilerim var bunun yanısıra şu anda 16 günlük olan başka iranlarımda var sizin aradığınız bir renk varmı
yok hayır renk çok da farketmez.. nerede oturuyorsunuz? msnden fln konuşalım isterseniz ayrıntıları sizin için de uygunsa? adresinizi yazarsanız size ulaşırım.
msn adresinizi yazarmısınız ordan konuşalım. renk farketmez..
rengi önemli değil msn adresinizi verirseniz konuşalım teşekkürler.
mail adresim [email protected] rengi ve cinsiyeti önemli değil çok teşekkürler..
Merhaba 3 gun önce iran kedmiz doğum yaptı ve 7 tane yavru dunyaya getirdi hepsi birbirinden guzeller şuanda veteriner gözetimindeler anne ve baba safkan iran olmakla birlikte yavrularda beyaz ile sarı tonları arasındadır.Sadece elimizde 2 tanesi kaldı şimdiden satıldı hızlı olursan sevinirim çünkü pet shop fiyatının yarısına veriyorum Bu arada sadece İzmire verebilirim bende izmirmiliyim... Irtibat için:[email protected]