Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
KLİNİKTE DOĞUM YAPCAK KEDİNİN YAVRULARI ÜCRETSİZ..
arkadaşlar tekrardan bir ilan ile buradayım.. kliniğimizde susam adında bi kedi var.yakında doğum yapcak(kesin zaman bilmiyoruz en fazla 15 gün diye tahmin ediyorum)ama sütten kesildiğinde yavruları vereceğiz tabiki.susam 3 renkli bi kız.yavruları kaç tane ne renk ne cinsiyet olur bilmiyorum.ama eğer veterinerden temeli sağlam kedi almak isteyen ve bunun için acelesi olmayıp 1.5 ay felan beklemeyi göze alan biri varsa bana isim soyisim bulunduğunuz şehir ve semt ailevi durumunuz(çocuklu ailemi,tekmi) ev ve cep telefonunuzu yazıp gönderirseniz yavrular daha sütten yeni kesildiğinde el kadarken(herkes böyle istiyor diye söylüyorum) hemen verebiliriz.birde ricamız hayvanın aşı vs işlemleri için bize getirilmesidir.burda hiçbir maddi çıkar söz konusu değildir.iyi bakıcaz vaadleri ile verdiğimiz kedilerden bikaçtanesinin hiçte iyi bakılmadığını sonraları öğrendik.iyi bakılıp bakılmadığını takip etmek için bize getirilmesini istiyoruz.kediler kesinlikle ücretli verilmeyecektir bu hayvanlar üzerinden hiç bir maddi çıkar söz konusu değildir.biz kadıköy/acıbademdeyiz ve dolayısıyla yakınlarda biyere vermek hayvanı takip etmemiz açısından daha önceliğimizdir.ama yinede istanbul içi herkes mail atabilir acıbademe yakın bulamazsak uzağa vereceğiz tabikide.. [email protected] konu kısmına doğmamış kedi yazarsanız size daha çabuk dönebilirim.. kedi doğunca buraya yazacağım görüşmek üzere
güncel..
hala doğurmadı kedi ama böle şişti kocaman oldu artık gün sayıyoruz.doğunca yazıcam buraya görüşmek üzere..
cinsi nedir acaba?
kedi sokak kedisi bikaç güne doğurcak heralde ...
ARKADAŞLAR KEDİ DOĞURDU 4 TANE 1 İ SARI 3 Ü TEKİR CİNSİYETLERİ BELLİ DEĞİL.24 MARTTA DOĞDULAR. [email protected] maillerinizi bekliyorum
arkadaşlar ilk seferinde mailimi yanlış yazmışım ben ya özür dilerim.. [email protected] olcaktı