Muhabbet Kuşları

babam kuşumu yıkamış ama sonu kötü yardım edin lütfen:(
babam kuşumu bayağa sıcak bir suyla banyoda fıskiye ile yıkamış.Daha onceden de yıkıyodu ama bukadar sıcak yıkamıyodu.Defalarca dedim ama dınlemedı:( Sorun şuuu kuşumun arka tarafında bir şişlik oluştu.ve bu şişliğe yakın bitarafıdada kan pırtısı var.Sanırım kanamış ve durmuş.Ne yapıcamı bilemıyorum bu şişlik neyın nesi yardımcı olurmusunuz lutfen:( N e yapmalıyım

Arkadasim kus oyle yikanmaz zaten kusun yikanacagi varsa da elinizde gordugu bardagin kasenin icine girer kendi yikanir ya da kafesinde dusluk bulundursaniz daha iyi olur.. Sorunun ne oldugunu anlayamadim ama uzuldum umarim en yakin zamanda iyilesir ama benim size tavsiyem lutfen birdaha yikamayin...

Arkadaşım sorununu bende anlayamadım ama şişliğin babanın kuşu yıkamasıyla bi alakası yoktur bence belki kuş çırpınmıştır falan vurma çarpma onda falan olmuş olabilir Babana söyle kuşu yıkamasın bidaha.Kuşunu gözlemle gelişmelrden bizi haberdar et

arkadaşlar cevaplarınız ıcın cok tesekkur ederım oncelıkle.Kusum suanda cok ıyı eskısı gıbı yanı konuşuyor yerınde durmuyor yıyor ıcıyorr eşiyle sevgı yumagı halınde vs vs vs.Bir sorun gorunmuyor su durumda.Veterınere goturöek ıstedım cok ama goturmedım ama telefonlar hep ıletısım halınde olduk.Eger ıyıyıse getırme kuslar cok hassas oldugundan stres yasayabılır hırpalanabılrı usuyebılır dedı veterıner.Durumunu anlattıgımdada sorun olmadıgını soledıler.Şişi görmeye calsııorum ama göremıyorum artık.Kasınırken goruru gıbı oluyorum arka tarafında oldugundan.Orayı kasımaya calsııyor ama beceremıyor.Ama cok ıyı suan.Babama ambargo koydum zaten:)) işin komık yanı bıdahakıne ılık suyla yıkarım dıyo yaa :D:D:D: hahaha delircem:)))

slm pırpır. gecmis olsun öncelikle muhabbet kuslarının elde yıkanmayacagını söylemek istiyorum. kafeslerine monte edilen banyolarına girip kendileri yıkanırlar. kusundaki hasarla ilgli olarak da mutlaka ve mutlaka bir veterinere göster ki ileride gec kalmıslıgın pismanlıgını yasamayasın. bol evcilli günler

Yanıtlamak için giriş yapın