Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

Kaplulşunuz Teraryumunun En Çok Neresini Seviyor ? - Eğlenceli Başlık 3 -

Forumda en son eğlenceli başlığı açalı tam 1 ay 1 gün oldu. Açtığım başlıklara gösterdiğiniz ilgiden dolayı 3. başlığı açıyorum.

Bundan 1 ay 1 gün önce açtığım başlık olan Kapluşunuzu En Şirin Bulduğunuz An :):):D:D (http://www.hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=5&FRef=30&BRef=37251) başlığına tam 12 adet yanıt yazıldı (eğer içinizden katılmayanlar varsa hala katılabilir)

İlk açtığım eğlenceli başlık olan Sizin Kapluşunuza Özgü İlginç Özellikler... (http://www.hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=5&FRef=30&BRef=32318) başlığı ise rekor bir katılımla tam 26 yanıta ulaştı ve forumun en çok yanıt yazılan konularından biri oldu. Bugün bile yazılmış yanıtlar var, dediğim gibi bu başlıkların süresi yok, istediğiniz zaman katılabilirsiniz.

Gösterdiğiniz bu ilgiden dolayı bugün bu başlıkların 3.sünü açıyorum. Katılan herkese bu ilgisinden dolayı teşekkürler. Bu ilginiz devam ettikçe ben de yeni başlıklar açmaya, hepimiz birlikte eğlenmeye devam edeceğiz....

Artık başlığa gelelim, değil mi :)

Türü, cinsi, yaşı, cinsiyeti, su ya da kara kaplumbağası olması hiç fark etmez. Buraya kapluşumuzun teraryumunda en çok nereyi kullandığını ve sevdiğini yazalım (su kaplumbağası için suyu ve kuru bölgesi, kara kaplumbağası için toprağı dışında)

Ben başlıyorum :

Plastik bitkisinin üzeri...

img

temmuzk

18 yıl 8 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Isiticiya karinlarini bastirip uyumayi seviyorlar. Bir de, filtrenin su cikis yerini zemine dogru tuttum, su boyle alttan fokur fokur kabarciklar cikartiyor, o kabarciklarin ciktigi yerleri de cok seviyorlar.

img

onarimci

18 yıl 1 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kayasını çok seviyor. Ama biz varken çok korkuyor. En ufak harekette hemen culp suya. Bir de benimki dipteki hafif çakılları karıştırmayı çok seviyor. Korkacak bi durum yokken bile dibe gidip o taşları sağa sola fırlatıp ses çıkarmaya bayılıyo. bi de yukarı çıkıp bakıyo dikkat çekebilmiş miyim diye.. eğer tepki yoksa yine dalıp aynı şeyleri yapıyo. çok şeker şeyler bişey bu kapluşlar ya. bi de şu dökülmeler ile ilgili mesajım forumda çıksa da cevaplarla içim bir rahatlasa... iki gündür rüyamda kapluşun öldüğünü görüyorum. güzel başlık için teşekkürler temmuz :) birazda mutlu olmak lazım kapluşlarla ilgili güzel şeyleri okuyup.

teraryuma bir bitki almıştık o bitkinin yanında duruyolar bir de taşlarına çıksınlar diye yaptığım köprünün üzerinde duruyorlar :):):)

Yeni aldığım bebek kaplumbağam ısıtıcının sağ üst kısmından ve zorla girdiği kaya ve cam arasından çok memnun gibi..Onun yanında koskoca abi olan diğer kaplumbağam da filtrenin altını çok seviyor.Ve genel olarak sudan çok memnunlar:)

img

sephrenia

18 yıl 3 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Benim kapluşlarım TosTos ve VosVos en çok filtrenin üst kısmını seviyorlar.

img

ttmmv

15 yıl 9 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Benim kapluşlarım TosTos ve VosVos en çok filtrenin üst kısmını seviyorlar.

img

ttmmv

15 yıl 9 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bnim 2 tane kırmızı yanaklı kapluşum var isimleri fırtına ile rüzgar fırtına büyük olar rüzgar ise küçük olan fırtına sanırım 7 aylık ötekisi hemen hemen 1 aylık falan fırtına:yem kabı hemen yuvasının yanında duruor bnde yem vermeye geldiğimde hiç bni aldırmıo yem kutusunun kapağını açınca anında yem verdiğim bölgeye geçiyor ve çırpınmaya başlıyor. rüzgara pek alışamadım ama yolculuk yaparken arabaya koltuğa salıyorum hemen gelio üstüme tırmanıo:D ikiside çok şirin ama fırtına daha akıllı ve çelik

img

ginamus1

15 yıl 8 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

küçük kapluşum rüzgar a alışmaya başladım rüzgarı karya koyuyorum çekirge gördümü kaovalamaya başlıo henüz 1 ytl boyunda su çekirge atıorum fırtına yakalayamadıan gidio çekirgeyi yakalıo onla oynuor suyun içinde oynadıktan sonra çeklirgenin arkasından ısırarak kuyruğunu koparıor daha sonra çekirgenin başını yiyor......... ..................................... ............... zararlımı bilmiorum ama çekirge yemeyi çok sevior............. ............................................................... büyük kaplumbağam fırtına ise suya ölmemiş sinke attımda bir kapıor bikkerede götürüo............ÇOK TATLILAR....

img

ginamus1

15 yıl 8 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ