Kuş Forumları > Papağanlar
2.El jaco kafesi arıyorum
Merhaba; Adım nafiz 20 gün önce paşa yı aldım ama büyük kafes olmadığı için küçük bir kafes almak zorunda kaldım.Şimdi bir tane 2.el kafes almak istiyorum.Eğer elinizde iyi kullanılmış büyük ebatlı bir kafes varsa benimle irtibata geçer misiniz?Şimdiden teşekkürler. [email protected] msn dende konuşabiliriz
benimle irtibata geçersen [email protected]
Merhaba; Mail attım ama ulaşmadı herhalde Umarım bu cevabı görürsün.Ben Nafiz Adana da oturuyorum.Kafesin boyutlarını öğrenebilir miyim?Seninle nasıl irtibata geçebilirim.Tekrar cevap yazarsan memnun olurum .Görüşmek üzere.Mail adresim [email protected]
bende var orjinal pirinç şu an içinde çift sultanım var. kafesi ayrı satabilirim. 60 YTL düşünüyorum .resim yollayabilirim.
Merhaba [email protected] (60 ytl görünce inanamayacaksın)
Falco ve kurslehrer adlı arkadaşlara nasıl özel mesaj yollayacağımı bilmiyorum.kafesleri hakkında bilgi elde etmek istiyorum.nafgs@hotmail adresine yazarlarsa veya msn de de yazışabiliriz.
Slm. yeni arkadaşın hayırlı olsun.Dilerim ikinizde mutlu olursunuz. Satılık bır jako kafesim var almak ıstersen 0535 772 73 30 `u arayabılırsın.
Dostum ben kafesi kuşlarıyla beraber sattım. Üzgünüm yardımcı olamadım. Saygılar.