Merhabalar,
yaklaşık iki ay önce 15-20 günlük erkek bir muhabbet kuşu aldım.Geçtiğimiz bu zamana kadar hale bize alışmadı. Ne zaman kafesin eline içimi soksam kendini ordan oraya atıyor ve ısırdımıda elimi kanatacak şekilde ısırıyor. Ne yapmalıyım kuşu kendime alıştırmak için. Birde kafesin yanına ne zaman birisi gitse titremeye başlıyor ve tıs diye bir ses çıkarıyor.
Diğer bir önemli nokta ise göz kenarındaki ve burnunun üstündeki tüylerin döküldü ve derisi ortaya çıktı.Ayrıca kafasındaki tüylerde dik dik çıkıyor.Mantar gibi gözüküyor ama emin olamadım.Ne yapmalıyım?
Teşekkürler&Saygılar
🐦 umun gözünde tüyleri yok sağ gözü düzgün ama sol gözünde hiç tüy yok gözünüde yarım kırpıyo tüy yok diye ama kiprikleri var gözü nasıl düzelebilir 1buçuk senedir vitamşn verdi veteriner hala düzelmedi gözünğn kenarları gözüküyo bunun bi ilacı varmı :(
MERHABA BENİM KUŞUMUN 1 TANE GÖZÜNÜN ETRAFINDAKİ TÜYLERİ DÖKÜLMÜŞ HALSİZLİĞİ YOK HERŞEYİ TAM AMA GÖZÜ İÇİN ENDİŞELENİYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN
MERHABA BENİM KUŞUMUN 1 TANE GÖZÜNÜN ETRAFINDAKİ TÜYLERİ DÖKÜLMÜŞ HALSİZLİĞİ YOK HERŞEYİ TAM AMA GÖZÜ İÇİN ENDİŞELENİYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN