Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
Kedi Arıyorum.(2-3 Yıldır.)
Merhaba Arkadaslar; -Ben,"Korat","Havana Brown","Russian Blue" Ve "Tiffany (Çikolata Rengi) Kedileri Arıyorum.Yas,Disi-Erkek Ve Kısır-Damızlık Farketmeksizin Bu Cinslerin Hepsini Arıyorum.Tr`de Kimse Yardımcı Olamadı Ve Bircok Pet-Shop`da HERTURLU PET TEMIN Edilir Diyor Hatta Internet Sitelerinde Kocaman Fontlarla Yazıyorlar Ama Kesinlikle Boyle Bir Hizmet Veremiyorlar.Kapora İstiyorlar,Zaman İstiyorlar Ve Ben Hepsini Yapmama Ragmen 1-2 Ay Gibi Bir Sure Bekletip Sonra , Yok Gumrukde Takıldı,Yok Kedi Hasta Cıktı Ve Vefat Etti Gibi (Farklı Sahıslar,Aynı Sebepler) Soylemlerle Bana Ulasıyorlar Ve Birturlu O "Herturlu Pet Temin Edilir." Sozlerinde Duramıyorlar.Bu Kedileri Sanırım Pet-Shop`cular Bulamıyacak Ama Belki Kedi Severlerin Kendilerine Ait Yavruları Veya Yurtdısından Temin Edebilicek Birileri Cıkar Diye Ilan Veriyorum Ve Hala Umutluyum.Yukarda Yazdıgım Gibi,Yas,Disi-Erkek Veya Kısır-Damızlık FARKETMEZ,Hepsini Alırım.Hatta Kısır Olması Tercihimdir Cunku Kendi Kedilerim Kısırlık Operasyonu Gecirirken Hep Diken Ustunde Oluyorum Ve Uyanamazsa Diye Cok Korkuyorum.Uretmek Niyetindede Olmadıgım Icin Kısır Olması Benim Icin Cok Iyi Olur.Umarım Birileri Bu Kedicikleri Bana Bulabilir. *Evimde Bir Cok Cins Kedim Var Ama Hepsini Kısırlastırdım Yani Uretici Degilim.Kedi Hastasıyım:)Kimse Sormadan Ben Soyliyeyim,Satın Almak Icin Ilan Veriyorum.(Ucretli)Tabi Ucretsiz Veren Olursa Neden Olmasın Ama Imkansız Tabi:P Unutmadan,Secere Veya Cip Aramıyorum Yani Seceresiz Ve Cipsizde Alırım.Hatta Seceresiz Isime Gelir.Okudugunuz Icin Tesekkurler.Bulma Imkanı Olan Varsa Ve Buraya Yazarsa,İrtibat Numaramı Veririm.Kolaygelsin.
0 505 384 74 01 ilanınız ile ilgili ararsanız görüşebiliriz?
merhaba benim bir tekir kızım var eğer ilgilenirseniz sizinle görüşmek isterim. ben 6 aylık hamileyim ve eşim artık kızımı evde istemiyor ona kötü davranmaya başladı ne yapıcamı bilmiyorum lütfen bana yardım edin. aşıları var. sağlıklı uslu ve eğitimlidir. her hafta banyo yapar suyu seviyor. uysaldır kedileri seven ve kızıma bakabilecek birini arıyorum para istemem sadece mutlu olabileceği biryer olsun yeter lütfen bna yardım edin.
lütfen bana yardım edin benim tekir kedim var bakabilecek birini arıyorum hamileyim eşim istemiyor lütfen beni arayın aşıları tamam çok uysal telefonum 0536 411 23 17
1,5 aylık saf kan van kedisi yavrularım var.Hepsi dişi,çok sağlıklı ve sevimliler. Kum alışkanlıkları var ve mama yiyorlar. Almayı düşünürseniz pelin_ shirin@yahoo. com mail adresinden benimle irtibata geçebilirsiniz.
"Russian Blue" var 2 aylık, fakat hangi şehirdesiniz? Almak isterseniz bana [email protected] dan ulaşabilirsiniz.
Son derece saglikli aşilari tam 2 aylik ankara kedisi 100 ytl .. düşünürseniz 0546 442 60 90 arayabilirsiniz..
Merhaba, 1 aylık sevimli tekir var bende ve acilen ona bir ev bulmak istiyorum. 1 hafta önce sokakta buldum, annesi bırakıp gitmiş. Şuanda çok iyi. Biboronla besliyorum genellikle ama kaptan yemeği de öğrendi :) kum eğitimide var. Sokağa bırakmak istemiyorum. Forum dan ya da bu mail adresimden bana ulaşabilirsiniz.Acil cevap bekliyorum (bu akşam resimleri göndereceğim) [email protected]
meraba,bnım 8 aylık dişi butun aşıları tam saglıklı bı russian blue mix`im var yurtdısına gıdıcem bakıcak kımsem yok bırıne vermek zorundayım ilgilenırsen sevınırım