Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

YARDIMCI OLURMUSUNUZ? ATMAN 3338 HAKKINDA

atman 3338 filtre aldım ama çalıştıramıyorum? herşeyi hazırladı m ama filtre devirdayim yapmıyor! acaba eksik birşeyler mi yaptım? ACİL YARDIM İSTİYORUM BİLEN VARSA LÜTFEN YARDIM ETSİN BANA?

img

milkbrown

18 yıl 2 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım bende 2.el bir atman 3338 aldım fakat maalesef hayalkırıklığa uğradım.Mevcut kullandığım dolpin c-1000 deki randımanı alamadım.Birkere atmanı akvaryum seviyesinin çok altında yere koyduğunuz zaman suyu basmıyor. Dolayısıyla biraz yükseğe fakat akvaryum seviyesinin altında olmasında fayda var ( Ben bu şekilde denedim işe yaradı) Atmanda filterinin içindeki havayı alacak pompa olmadıgı için mümkün olduğunca üst orta kapaktan su ile doldurulmuş olması gerekir.Bunları yaptıktan sonra bırak bir süre çalışsın. Fişi takar takmaz su basmaz. Ha birde içindeki havayı almak için ( akvaryumda su çeken hortuma ) pet şişe veya çaydanlıkla su takviyesi yaparsan işlemi hızlandırabilirsin.

img

falco

21 yıl 9 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

teşekkürler falco işe yaradı şu an tıkır tıkır çalışıyor. içindeki havayı almak için bayağı bir suyla doldurmak gerekiyormuş. :) sağolasın arkadaşım...

img

milkbrown

18 yıl 2 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Rica ederim.Yardımcı olabildiğime sevindim :)

img

falco

ÖZEL MESAJ

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

img

falco

ÖZEL MESAJ