Muhabbet Kuşları
İşte pamuğum artık iyice büyüdü ve sanırım tam bir abi oldu 

Son iki fotoda konuşuyor =)) daha sadece bir iki şeyi söylüyor " fıstık " diyor... ve sürekli birşeyler konuşuyor ancak anlaşılmıyor daha tam olarak... Ve kuşum birz biraz tüy dökmeye başladı, forumdan bir arkadaşın msn`deki tavsiyesi ile " avisol " aldım...
Bir de bir kaç defa kuşumun kustuğunu gördüm, bütün yemleri çıkartıyordu ve kafeste kuşkumu olmasına rağmen hiç gibip onu ağzına almıyor... Hala kuşum önceki gibi dışarda olmayı çok seviyor ancak acıkınca kafese girmeyi artık akıl ediyor
Peşimizi bırakmıyor öneleri o benden kaçıyordu şimdi ben ondan kaçıyorum
sürekli omzumda, başımda geziyor... Akvaryumdaki balıkların yanına gidip onlarla konuşuyor 
Benim soracağım, kuşum için nasıl doğal mısır yemi gibi şeyler hazılayabilirim ? ve konuşmasını daha doğrusu kelimeleri daha düzgün çıkartmasını nasıl sağlarım, sürekli konuşuyorum bir kelimeyi belki yanında 1 saat tekrar ediyorum kuş hâlâ bildiğini okuyor.. Ben konuşurken ağzıma bakıyor bakıyor sonra suratıma atlıyor artık sus der gibi 
Neyse işte hepsi bu
Sorularım özetle kuşun tüy dökümü sırasında avisol`ün yeterli olup olmadığı bir de doğal yem hazırlanması ?
msn / mail ;
🔒 Üyelere Özel her zaman maillerinizi bekliyorum
şimdiden hepinize teşekkürler..
Scala