Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

Problem mi var ?

Arkadaşlar 700 lt akvaryumumda bulunan yaklaşık 35 damızlık tropheus balıklarımdan 10 tane 10-13 cm lık duboisilerin 5-6 tanesi son bır kaç gündür.akvaryumun sağ üst köşesinde toplanıyor. o köşede iç filtre ve 300 watt ısıtıcı var.akvaryum ısısı 25-26 derece. 2 haftada bir %20 su değişmi yapıyorum.Günlük düzenli yemleme yapıyorum. ışık ortalama 12 saat gündüz açık.Akvaryumda yavrularım var ve duboisi ve diğer tropheuslardan ağzında yumurta olanlar var.köşede toplanan balıkların bazıları iç fitrenın yanında dikey duruyor. görünüş olarak herhangi bir hastalık belirtisi göremedim. yem olarak bitkisel granul vee pul ( sera.tetra) kullanıyorum.Görüş, öneri ve yorumlarınızı bekliyorum. Saygılar.

img

falco

21 yıl 9 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yok bu bu konuda yorum yapabilecek tecrübesi olan arkadaş? Duboisilerin en büyüğü erkek ortalıkta volta atıyo ve bütün balıkları kovalıyor. Hiyerarşi problemi var sanırım.

img

falco

ÖZEL MESAJ

akvryumun boyutları nasıl kucuk ise olabilir yada dişi bulamadığı için(yada erkek)olabilir saygılarımla

Akvaryum yeterince büyük 180*65*60 bugün tür azaltımına gittim bemba ve chımbaları çıkarttım. sadece duboisi ve ıkolalar kaldı. durum değişmedi :(

img

falco

ÖZEL MESAJ