Kedime Eş Arıyorum

iran kızımıza acil eş
çok acil bir şekilde kızımıza evimizde misafir edebileceğiz bir eş arıyoruz.anadolu yakasında oturuyoruz amorphos27_81@hotmail adresinden ulaşabilirsiniz

Merhaba, Dişi iran kedinize eş aradığınızı öğrendim. Benim erkek arkadaşım da İstanbul`da Anadolu yakasinda oturuyor ve 2 yaşında çok güzel (beyaz tüylü, mavi gözlü) bir iran kedisi var ve o da kedisine eş arıyor. Eğer hala ilgileniyorsanız aşağıdaki adrese bana cevap yazarsanız çok sevinirim. İyi çalışmalar, iyi günler diliyorum. basakince@bilkent.🔒 Üyelere Özel

evet biz kızgınlığı bastırmak istemek için ilaç almıştık.fakat dün gece gene başladık tel numaranızı verirseniz sizi vhemen ararım

merhaba, 1yaşında şampanya bir iran kedim var,mavi gözlü.buldugumuz eşin kızgınlık dönemi geçtiği için oğlum ortada kaldı.anadolu yakasında oturuyoruz.isterseniz goruselim.

çok sevindim.bir an önce görüşelim derim.kızım hiç bişey yemiyor.5405434 ev telefonum gündüz ise 🔒 Üyelere Özel den ulaşabilirsiniz bana.isterseniz tel yada msn verirseniz bende size ulaşabilir

🔒 Üyelere Özel msn adresim.gec okudum mesajınızı ancak yarın ararım.

merhaba,dun gece de msj yazmıştım ancak eklenmemiş. 🔒 Üyelere Özel msn adresim yukarda.az once evi aradım yoksunuz sanırım.

Yanıtlamak için giriş yapın