Diğer Evcil Forumları > Hamster
hamsterımı çiftleştireceğim
arkadaşlar benim bi hamsterım var..gonzales..adı Hüsnü :D..sanırım erkek çünkü şeyini gördüm ve iki delik var :)) ama emin olmadığım için pet shop a baktıracam gene de..her neyse konuya geçeyim..şimdi ben bunun yanına karşı cinsten bişey alacam..tabi ayrı kafeslere..çiftleştircem felan..ama birinden duydumki dişi bi kere yapınca azıyomuş ve hep istiyormuş..yani resmen böyle dedi azdığını söyledi..ama internette okudumki 3 yıllık yaşamlarında 6-7kere douruyolarmış ve toplamda 40-50 yawru ediyormuş..tam bilgi almak için soruyorum..azarlarmı yani yoksa sadece 1 kere çiftleştirsem sorun çıkarmı ? bir de yavrular büyüyünce annenin yanından ayırmak gerekiyorya..babanın kafesine koysam olurmu?
merhaba fanatik.Yavruları sakın erkeğin kafesine koyma ayrı bi kafes lazım.Yavrular aynı kafeste yaşayabilir hatta daha iyi olur çünkü gonzalesler sosyal evcillerdir. daha detaylı bilgi için www.hamsterworld.org sitesini tavsiye ederim baya bilgi var...
peki doğumdan sonra dişiyle erkeği yanyana koysam bişey olurmu? tekrar çiftleşmelerini istemiyorum..kısırlaştırsam filan?