Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
ÜCRETSİZ, DİŞİ YAVRU KEDİ ARIYORUZ..
ÜCRETSİZ, 1 YAŞINI GEÇMEMİŞ DİŞİ YAVRU KEDİ ARIYORUZ.. 6 AYLIK SARMAN KEDİMİZ TARÇIN`A EŞ VE ARKADAŞ OLACAK.. TABİKİ UYUM SAĞLAR VE ANLAŞABİLİRLERSE.. BAKIM VE AŞILARI YAPILMIŞ KISIR OLMAYAN KEDİLER TERCİHİMİZDİR.. LÜTFEN CİDDİ OLANLAR ARASINLAR.. TEL : (0216) 450 69 81.. GSM : (0535) 252 70 15.. E-POSTA : [email protected].. ALTIYOL / KADIKÖY / İSTANBUL..
slm,ben ankaradayım,sahiplendirdiğim çok şeker Esmer isimli,siyah beyaz ,8aylık dişi bir kedi var,tüm aşıları yapılmış,kısırlaştırılmamış.sahibi askere gideceği için kediyi geri vermek istiyor,eve çok alışkın,uysal bir kedi,asla sokağa bırakamam,ona yeni bi aile arıyorum.ama siz ist daymışsınız,yinede size yazmak istedim,belki ank dan alma şansınız olur:))ilgilenirseniz,(0312)223 80 83 Emek Veteriner kliniği,İlknur Hanımla,görüşebilirsiniz.
benim siyam kedim yavruladı fakat bütün yavrular tekir ve siyahlı beyazlı. baba sokaktan yanii:)) ama çok güzel ve sağlıklılar. cinsiyeti belli olsun isterseniz verebilirim. belli olmaz onun yavruları siyam olur belki... doğalı bi hafta oldu daha sütten kesilmeden veremem bu da bi ayı bulur. not: evde erkek siyam da var ama yaşları aynı olduğu için o yapamadı dişi daha genç yaşta cinsel olgunluğa erişiyor. çiftleşme doneminde on aylık gibiydiler. size tavsiyem aralarında en az dört beş ay olsun. bi de eşli kedi besleyen biri olarak bu kararınızı destekliyorum. o kadar mutlular ki. sizin sevginiz ilginiz eksik kalsa da onlar aralarında bunu tamamlıyor. mutlu mesut kedileriniz oluyor. bizimkiler çiftleşemedi ama o ilgi alaka sevgi kardeşçe bile yetiyor. aslında kısırlaştırın derim ben ikisini de ama siz bilirsiniz gene de ben dinlemedim önerileri, pişmanmıyım? değilim ama zor tabii. şimdi altı yavruma da yuva bulma sorumluluğu var. ikisi yuvalandı bile arkadaşım siyam doğmadığı halde kararından vazgeçmeyip iki adet kardeşi almayı istiyor hala. o da yalnız kalmaması taraftarı. umarım istediğiniz yavruyu bulursunuz. ama yavru olsun olmuşken. herşeyiyle size alışsın. sevgiler