Telim. 0049 176 296 85 977. Arkadaşlar, kısmetse getirecez, getirecezde... Kimisi Ankara`ya diyo kimisi Adıyamana. Kanarya İsteyen arkadaşlar taleplerini mesengere iletsin. Ya da cepten ulaşsın bana. Kuslar İstanbul`da teslim edilecek. Zira yurdun her yanına kuş götüremem yada yollayamam. Tamam ben ticaretini yapacam. Ama benim çabam yeni kanlar ve kalite kanaryalar. Herkes faydalansın ve yeni nesiller elde etsin. Başarabilirsek ne mutlu bize. Sipariş veren arkadaşlar irtibat kurulabilmesi için ya sabit bir tel bıraksın yada ulasılabilir tel. Ben sabit telleri arayabiliyorum. Kısmet olursa yurda geleceğim zaman kanarya bedellerinin yarısı peşin yarısı kuşlar verilince. Yani İstanbulda. Fiyatlar tabiki değişiyor. 40-50 euora dan itibaren olacak. Tavan 75 ile 100 euro aralığında olacak. Ne fiyata alırsak üstüne yol masrafları eklenecek. Aşağısınada var fakat ben daha ziyade isim yapmış ve puanlı almanların üretimhanelerinden aldığım kanaryaları getirecem. Hayırlısı olsun diyelim... Kuşların kalitesi konusunda herkes rahat olsun. Allahın izniyle palamut gibi kanaryalarla yurda giricez.
Saygılar...