Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
Sakallı Sarı Prenseslerim
Arkadaşlar Merhaba! Benim 4 tane 3-4 cm civarında sarı prenseslerim var. Bunlardan iki tanesinin dudak ve çene altlarında sakal gibi siyahlıklar oluşmaya başladı. Bu nedir normalmidir? Yoksa 2 tanesi Sarı prenses değilde sarı prensmi acaba :)
Güzel espiri.Bak dostum eğer dudak ve çene altında tüy misali uzantılar varsa bunlar harbiden sakaldır :) ama hayatımda böyle bir şey duymadım zannedersem dudak ve çene altında sakalla benzettiğin siyahlıklar leke olmalı ve bu da son derece normal.Sarı prensesin güzelliği sarı üzerine siyah örtüsüdür
Valla sakal gibi uzun değilde normal bi siyahlık işte ilgine teşekkür ederim saol
Sorun suyun dengesi ile ilgili olabilir... Bu duruma maruz kalan en çok iki tür vardır. Sarı Prenses ve Leleupi çeşitleri... Su dengelerini bildirebilirmisin?
Merak edilecek bir durum yok o zaman.Bu arada balığın gayet normal heralde?Yani herhangi bir aşınması yada yüzme problemi falan yok?
Yok arkadaşlar balıklarda herhangi bir beslenme yada sağlık problemi yok gayet iyiler sadece merak ettiğim için sordum ilginize teşekkür ederim.
O zaman sorun yok..See you later..( vay anasını be )