Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

lütfennn okuyunn

istanbulda oyuruyorum.ücretsiz iran veya chincilla cinsi çok acil kedi arıyorum.cinsi ve yaşı önemli değil.sadece hastalığı olmasın yeter.daha öncede kedi besledim.bütün zorluklarını ve nekadar büyük bir sorumluluk istendiğinin bilincindeyim.erkek arkadaşım askerde ve açıkçası kendimi ancak bir kedicikle mutlu hissedebilirim.neden cins kedi arıosun özellikle diye soran olursa da zaten apartman altında 10tane kediye bakıyoruz.ama evde cins kedi olmasını istiyorum.lüften bana yardımcı olursanız çok sevinirim.kedinize cok iyi bakabileceğimin garantisini verebilirim.teşekkür ederim...

img

ıreem

18 yıl 2 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

buarada mail adresim:[email protected]

img

ıreem

ÖZEL MESAJ

illa cins olsun diyorsun da sokakta bakıyorum dediğin kedilerin de her biri ayrı cins zaten:)) erkek arkadaşın da bir gün dönecek askerden:( bilemedim yani pek iç açıcı değil mesajın. sakın yanlış anlama benim şu anda iki siyamım var. daha önce de iran vardı. ondan önce sokak kedisi dediklerimizden yıllarca besledim. asla cins olsun diye çıkmadım yola. annem beyaz kedi istiyordu bulamayınca zar zor biriktirdiim paralarla iranı almıştım sırf beyaz diye. doğum günüydü. siyamları da arkadaşım kedisi yavrulayınca yuva arıyordu benim de kedim yoktu aldım. halbuki ben uzun tüylü kedilere bayılırım. bunlar ise sana tekirler nasıl sıradan görünüyorsa bana da öyle görünüyor. sokaklardaki sümüklü çingen çocukları gibi:)) ama sevmeme engel değil. hatta çok seviyorum. çünkü önemli olan güzellik değil sıccaklık ve sevgi. artı o kadar masraflı ki inan zor başedersin. sürekli hastalanıyorlar, durduk yere. bir sürü paralar harcatıyorlar en az ayda ikiyüz kağıt gözden çıkartmalısın. de ki yüz. özel mamalar yemek zorundalar ve zaten ciğer bile yemeyebiliyor çoğu. zorluklarını bil bi de bunlarla en az onbeş yıl yaşayacağını hesapla gene de ok diyorsan kedi verenler bölümüne bak bence çok fazla cins kedi alıp üç beş zaman bakıp başından atmak isteyen var. birine sahip olursun... ii şanslar.

img

cattsss

18 yıl 1 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

öncelikle şunu belirteyim ben diğer kedilere cins değil sevmemezlik yapmıorum.onu ben ve kediler bilio zaten .başkasının bilmesinin önemi yok.ben bütün hayvanları seviyorum.ama evimde iran kedisi beslemek istiyorum bu bana kalmış bi seçenek.aynı sizin annesinin beyaz kedi istemesi kadar doğal bişey;)erkek arkadaşım askerden geldikten sonra kediği sokağa atıcam diye bi cümlede kurmadım neden böle bir yargıya kapıldığınızı anlamadım doğrusu.ben çok iyi biliorum bir hevesle kedi alıp sonra terketip gidenleri merak etmeyin.inanın insanlardan daha değerli onlar benim için.mamasıydı masrafıydı aşısıydı bunları da yazmışsınız ben 5sene kedi besledim zorluklarını da güzellikılerini de biliyorum.burda bana bunları anlatmanız gerekmez.o kediyi niye beslemiyorsun diyorsanız da o antalyada anneannemle kalıo.o kediyle mutlu oluyo ve ondan ayıramam kedimide.eğer burdan bir kedi bulursam yaşadığı sürece herzaman benim yanımda en iyi şartlarda bakılır.ayrıca masraflarını fln yazmışsınız Allaha şükür durumum iyi.iyi olmasa zaten hevesle cins kedi istiyorum diyr başlık açmam burda.o yüzden kusura bakmayın ama sırf tartışmak veya laf olsun diye yazmanızı anlamadım.ben kedi beslemenin yeterince bilincindeyim.illa bişeylere karşı çıkacaksanız da bu mesaja değilde kedilerini bi ücret belirleyip satan insanlara karşı çıkın.umarım msjım yeterli olmuştur ve gerektiği kadar açıklayıcı olmuştur...

img

ıreem

ÖZEL MESAJ

merhaba iki tane iran kırması kedim var.hala arıyorsanız ücretsiz olarak verebilirim.telimi veriyorum düşünürseniz arayın konuşalım. gülen filiz. 0537 301 33 33

img

tutasta

19 yıl 2 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba benim adım sema benim 2 yaşında tekirim var. kızım eğitimlidir. çok yumuşaktır. fakat ben 6 aylık hamileyim ve eşim artık kedimi istemiyor. ne yapacağımı bilemiyorum aşıları tamam . hiç eksiği yok. gerçekten iyi bakabilecek kızımı sevecek birini arıyorum bana yardım edin yoksa eşim onu dışarı atacak lütfen kızıma bakabilecek biri çıksın o benim için çok değerli

img

emaggucnar

17 yıl 11 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ