Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

satılık yavru gonzalesler

meraba arkadaşlar..2 tane gonzim vardı ama şimdi 8 taneler:) yer problemi olduğundan 6 yavruyu satmak zorundayım.gözleri yeni açıldı..bir haftaya kalmaz hazır hale gelirler.tanesi 10 ytl.kadıköyde oturuyorum.gsm:533 282 52 22 sabit:0216 345 05 13.

img

kurbaga

18 yıl 4 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

resimleri varsa bana gönderirmisin mail adresim [email protected]

img

ultraslan_mert

18 yıl 4 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

[email protected] eklersen sewinirim bnde kadıköyde oturuorum..2 tane alabilirim

gonzilerim yeni evlerine kavuştu,ilginize teşekkür ederim arkadaşlar...bir sey daha,arkadaşımın gonzisi hamile,yavrulardan almak isteyen olursa sadece haber verin yeter..bu arada yavrular 20 martta hazır duruma gelirler.

img

kurbaga

ÖZEL MESAJ

ilginize teşekkürler arkadaşlar.yavrular yeni yuvalarına kavuştu.bu arada arkadaşımın gonzisi hamile,almak isteyenler haber versin yeter.fiyat aynı.

img

kurbaga

ÖZEL MESAJ

kafes satmak isteyen varmıı?? gonzalesle alakalı çok bibi bilmediğimiçin almadımmm bide sanki biras pahalıydı:))) biri bana yardımmmm etsinnn... ankarada oturuyorummm...

img

burjuuu

18 yıl 4 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhabalar burjuu hanım bende ank.dayım.. ve kafesleriyle birlikte satmak istiyoruz bu sevimli şeyleri.. Yalnız şu anda yavrularımız var hemen satamayız.. 20-25 gün sonra uygun olurlar sanırım.. sizin içinde uygunsa görüşelim...yavrular büyüdükden sonra onlarıda satıcam ilgilenen arkadaşlara duyrulur...

img

feelease

18 yıl 1 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ