Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

izmirde kedi arıyorum

izmir yada manisadan kedi arıyorum. kedinize çok iyi bakacağıma emin olabilirsiniz. ankara yada iran kedisi olursa sevinirim. ya da yavru bir kedi..

img

euzge

18 yıl 2 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İran kırma kısırlaştırılmış bir dişimiz var.İlgilenirsen : [email protected]

img

zdede

20 yıl 1 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Benim kedim sokaktan geldi ama bembeyaz,çok güzel bir ankara kedisi,kırmadır muhtemelen.uzun boylu ve tüyleride oldukça uzadı.yaklaşık 6 aylık.ücret istemiyorum.aşıları tam.tuvalet ve mama sorunu yok.biraz yaramaz daha doğrusu oyuncu bir kedi.ben evde çok yanlız bıtakmak zorunda olduğum için vermek istiyorum.ben bornovada oturuyorum

img

yaramazküçük

18 yıl 1 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Erkek,yaklaşık 6-7 aylık Ankara kedim var.Ama sokaktan aldım,kırmadır muhtemelen.Aşıları tam.Tuvalet,mama sorunu yok.Çok güzel bir kedi.ilgilenirseniz [email protected]

img

yaramazküçük

18 yıl 1 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba, ben İzmir`deyim, sokaktan alıp evde 2 hafta beslediğim 1 aylık Limon`uma yuva arıyorum, çok uysal ve oyuncu, tüyleri beyaz, kafası ve kuyruğunda da sütlü kahve renginde tüyleri var:)) ilgilenirseniz [email protected]

ben 3 tane kedim var 40 günlük tuvaletini kumuna yapıyor harika bir şey hepsi ama bunlardan başak 2 tane daha var onlara ben bakıyorum izmirdeyim isteyenler5 bu telefondan bana ulaşabilirler 05553698929 kdi isteyenler bu numaradan arasınlar

img

gülennn

18 yıl 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kedilerime aile arıyorum onları sevecek sahip cıkacak bir aile heps i cok şeker 40 günlük oldular biri tekir 2 tane sarı beyaz onları cok seveceğinize eminim telefonla araya bilirsniz 05553698929

img

gülennn

18 yıl 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kedi arıyormuşsunuz peki bir yavru bebek kediye yardımcı olmak istemezmisiniz elimde bir kedi var ve dışarda buldum ama çok temiz 2 haftalık ve benim ailem bakmama izin vermiyor bir köpeğim olduğu için kedicik daha çok küçük ve dışarı bırakıcam ama bırakırsamda ölücek izmirde oturuyorum.Lütfen ona merhametli birini arıyorum yazık olucak bebişe annesi kardeşleri ölmüş ilgilenin lütfen adresim [email protected] eğer siz olmazsanız başka birilerini bulmaya çalışalım ölmesin sokağa bırakmak zorunda kalmayayım nolurr

img

charm0303

17 yıl 11 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba ben izmirden yazıyorum yeni doğmuş annesiz sarman bir erkek kedi yavrum bulunmakta gözleri mavi ve su bardağı büyüklüğünde.ben evde olmadığımdan dolayı onla ilgilenemiyorum sevgi dolu bir yuva arıyorum.İlgilenirseniz mnsim [email protected]

img

kskpinar

17 yıl 11 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba benimde kedimin yavruları var isterseniz onlardan birini verebilirim.hepsi tekir

img

tobin

17 yıl 11 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ