Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Minyatür Pinscher / Beagle / Fransız Bulldog veya Jack Russell Yavrusu Arıyorum...

Merhabalar... Tüm sevgimi vereceğim minyatür Pinscher/ Beagle veya Fransız Bulldog yavrusu arıyorum. Köpeğine iyi bakılacağından emin olmak isteyen bebiş sahipleri varsa, bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Öğrenci olduğum için (yüksek lisans) sadece 75 YTL ayırabildim :( Şimdiden bu maili okuyan ve zamannı ayıran / ayıracak herkese sonsuz teşekkürler. Sevgiyle kalın. ~~Esra

img

82esra82

18 yıl 2 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İşim gereği Trabzon da yalnız yaşayan bir bayanım. Hem bana arkadaşlık edecek hem de geceleri sadece haw diyerek bana bekçilik yapabilecek:) Büyümeyen, oyuncu, sevimli, BEAGLE cinsi yada o cinse yakın makul fiyatlı yahut ücretsiz yuva arayan yavru bir köpek arıyorum. İlgileniyorsanız ve bana yardımcı olabilirseniz sevinirim Sevgilerimle Zehra METE.. [email protected]

img

rose_mary

18 yıl 2 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

82esra82 sahtekarlık yapma..petrakadastan tanınır kendisi.işi köpek ticareti yapmak.alır ve satar..

img

sevim

21 yıl 11 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

biz sana inanıp seferber olduk.150 ytl var dedin beagle istedin.bulduk o fiyata .neden kaçtın. tabi satmaya kalksan kar edemeyecektin.kirletme böyle siteleri sahtekarlığınla.terbiyesiz. atın böylelrini sitenizden,biz attık mutluyuz.bu tip insanlara yazıklar olsun.yüksek lisansın için böyle para biriktiremezsin,lisans hikayen doğruysa tabi... başka yollar var para kaznmak için,onları dene.sahtekar..

img

sevim

21 yıl 11 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

esra slm naber burdadamı sen varsın ya hayret nereye baksak karşımızdasın hazır arıyoken banada beagle bulabilirmisin damızlık dişi ama çok fazla veremem biliyosun malum nakit sıkıntısı var bide ben ögrenci olmadıgım için bana ucuza veya ücretsiz vermiyolar ne olsa senin vardır bi 75 ytl de bunun için::::::)

img

mustafaragıp

21 yıl 5 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ