Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

ACABA YAŞAR MI?

ARK LEPİSTES YAVRULARI HAVA MOTORU OLMADAN YAŞIYOR ACABA ISITICI DA OLMASA GENE YAŞAYABİLİR Mİ ODA SICAKLIĞINDA YAVRULARIMI AYIRICAMDA ISITICI KOYMAZSAM YAŞAR MI EVİN ISISIDA SABİT DEĞİL.

img

mankay

19 yıl 8 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SELAMLAR Balıkları havasız neden besleme gereksimi duydunuz anlaya madım, yavrular çok küçük olduğu için su daki çok düşük oksijen degerlerine ihtiyaç duyduğu için yaşıyorlar zamanla büyüyecekler ve oksijen ihtiyacları artacak suyun üzerinde sürekli dolaşmaya başlarlar ve akvaryum da biyolojik dengenin güzel bir biçim de yüremesi için güzel bir filtrasyon lazım.Ayrıca ısıtıcıyı çıkarsanız balıklar yaşasa bile bundan çok etkileneceklerdir ısı değişiminden dolayı.Bu tamamen büyümelerini etkileyecektir.

img

diamond

20 yıl 10 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

filtreye gerek yok benimde lepistes kılıç moly zebra balıklarım var 1 er çift ve filtre kullanmıyorum, oldukça sağlıklılar yavruları bile oldu aynı suyun içinde ancak sülüklerim olmasa yaşayacaklarını sanmıyorum yani sülükler bu biyolojik dengeyi sağlayan en büyük faktör arkadaşım senin soruna gelince yavru yada büyük balıklar farketmez 20 derecenin altında kesinlikle tehlikeye girerler ve oda ısısı bir yükselip bir alçalır ise hastalanıp ölürler [email protected] PoYRaZ

img

poyrazb

18 yıl 1 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bol oksijen verilmeyen yavrular yeteri kadar gelişim gösteremez.Beslenme kadar önemli bir konuda oksijendir.Ben yaptım oldu tezini artık bırakın arkadaşlar!..Her balık oksijene ihtiyaç duyar.Ani ısı değişimlerine de balıklarınız dayanamayabilir. Saygılar,

img

_tees_

17 yıl 11 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ