Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanarya

Mesaj Ekle

Almanya`dan yazıyorum...

Frankfurt`ta yaşıyorum...Border ağırlıklı kanarya yetiştiriciliği yapmaktayım. Etrafımda da kuş çiflikleri var. Kanarya ve Muhabbet. Gazeteci olmama karşılık kanarya sevdası bizi sürükledi buralara..))) Yurda kanarya ve muhabbet getirmek istiyorum. Dükkanlardan ve arkadaşlardan çok talep var. Fakat herkes bir şey söylüyor. Kağıt kürek işlerinin ayrıntılarını bilen arkadaşlar varsa bana mail atarsa sevinirim. [email protected] cep. 0049 176 296 85 977

img

gazeteci

18 yıl 4 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Eğer Ankara`ya, en fazla 2005 doğumlu, kabul edilebilir fiyatlardan, orjinal malinua çifti veya siyah-beyaz renklerde, birisi tepeli gloster çifti getirebilirseniz, almayı düşünebilirim. En iyi dileklerimle...

img

speculator

19 yıl 4 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam, Bende malinua yok. F akat Berlin`de, bir dostumuzda daha doğrusu büyüğümüzde dereceli malinualar var. Onunlada yeni görüştüm. 25 çift damızlığının olduğunu söyledi. Aralarında genç olanlarda var dedi. Bu arada ben Türkiyenin bu kadar malinua hastası olduğunu bilmiyordum..)) Herkes ya Malinua ya mosaik istiyoo. Ankara`ya değilde İstanbul`da geldiğim zaman kısmetse sipariş verdiğiniz takdirde alırsınız. Fiyatlar sanırım 50-75 euro aralığında olacak.

img

gazeteci

18 yıl 4 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm ankaradayım ordu mensubuyum.bana bir takım lizart getirebilirmisiniz.yardımcı olursanız sevinirim.0532-5184315 [email protected]

img

ventum35

17 yıl 11 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb bende bir cift damizlik istiyorum malinua veya roller benimle irtibata gecebilirmisiniz ist oturuyorum msn [email protected]

img

kenpovolkan

17 yıl 10 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam istanbul kadıköyde yasıyorum bir çirf orjınal malınua olursa alabılırım saygılarımla haber beklıyorum koray 555 683 5127 msn adresim [email protected]

img

gti_koray

17 yıl 10 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kusların kağıt islemlerinde oradaki yetistiriciler profesyonalse size yardımcı olurlar . Eğer çok vasıflı siyah -beyaz yada sadece beyaz gloster getire bilirseniz alırım consort- corona hepsi olur yeterki show kusu olsun. [email protected] istanbuldan

img

kuşadam

17 yıl 10 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ