Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
ROTT WEİLER ARANIYOR
DİŞİ 2 YAŞINI GECMEMİŞ SECERE Lİ ROTT VEİLER ARANIYOR FİATTA ANLASILIRSA GELİP ALABİLİRİM RESİMLERİ OLURSA SEVİNİRİM BENİM ERKEK ROTTWEİLER EVDE YETİSTİĞİ İCİN BAHCE HAYATINA UYUM GÖSTEREMEDİ ONUN İCİN BEKCİLİĞİDE OLURSA COK İİ OLUR A1-A2-A3 FARKETMEZ
mrhb ben murat veteriner hekim ögrencisiyim elimde 10 numara rotlar var mail adresim [email protected] ilgilenirsen
ya yavru rott da olabilirr
Selam Elimde Bababsı Almanya Şampiyonu Safkan Dişi Rottweiler KinG war..Bandırmada oturuyoruz..Köpeğim Bandırmada hatta civarda herkes Tarafından Beğenilen hatta neredeyse Buralarda tek dişi rott olarak parmakla gösteriliyor..Çok akıllı koruma eğitimine kadar her türlü eğitime ve bilgiye sahip..16 aylık ve hamile.Kısmetse çok kaliteli yawrular bekliyoruz..çiftleştiği Rotsa bandırmada ki en iyi yapıya ve görüntüye Sahip rottur..Kısacası Rott sahibi olmak istiyosan yawrulara güveniyorum 1ay içinde Doğacaklar..Şu ana kadar elimdeki yawrular doğduğu gibi alıcı buldu ve arkasından çok ağlayanlar oldu bu yüzden doğmadan ilan veriyorum Safkan Rott sahibi olmanın nasıl bişey olduğunu öğrenmek isteyen [email protected] veya 05363046034
geçen hafta aldığım fakat sağlık ve ailevi sorunlarım yüzünden satmak istediğim 50günlük bi dişi yavrum var erkek görünümlü koca kafalı oyuncu ve baya bi cesaretli ben 400auro ya aldım 350ye verebilirm.p.tesi yada salı akşamına kadar vermem lazım birine...
merhaba rotumun yavruları oldu 3 tane dişiyi satmayı düşünüyorum. fiyatları 300 dolar.46 günlükler kuyrukları kesilmemiş. tel: 05335424670