Yavru kedi arıyorum.Cinsi önemli değil.En fazla 3 aylık olsun istiyorum.Bana verilecek bir kediye sımsıcak bir kucak açacağımdan emin olabilirsiniz.İstanbulda oturuyorum.BAna hem 🔒 Üyelere Özel`dan,hemde 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz.Şimdiden teşekkürler.
Merhaba,
3 aylık erkek tekir kedime yeni bir yuva arıyorum.
Çok sağlıklı, çok hareketli ve oyuncu şirin bir kedi.
Tuvalet eğitimli.
İstanbul Bakırköydeyim.
🔒 Üyelere Özel
Teşekkürler
🔒 Üyelere Özel
(532) 748 46 75
Tansu Albaycan
bu yavrulara bir bakın isterseniz
🔒 Üyelere Özel
merhaba... bir aylık yavrularım var iki tekir kaldı sadece yeni süt ve mama yemeye başladılar. kuma alışıklar. anneleri siyam. şu anda sadece bir avucunuzun içini doldurabilecek boyuttalar. resim isterseniz mail le haberleşelim. 🔒 Üyelere Özel istanbul/ümraniye
merhaba... bir aylık yavrularım var iki tekir kaldı sadece yeni süt ve mama yemeye başladılar. kuma alışıklar. anneleri siyam. şu anda sadece bir avucunuzun içini doldurabilecek boyuttalar. resim isterseniz mail le haberleşelim. 🔒 Üyelere Özel istanbul/ümraniye
merhaba hala bulamadıysan benimde iki aylık 3 tane tekirim var tuvalet alışkanlıkları var mama da yiyorlar çok tatlılar istersen fotlarını gönderebilirim
1,5-2 aylık dişi tekirler ücretsizdir:)) ist
işte buda kızlarımızın resimleri
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
iletişim: 🔒 Üyelere Özel
merhaba bende 1.5 aylık erkek tekir var ayağı ezilmişti bakımını yaptım şuan çok iyi benimde bi kedim var var ve kabullenemiyo onu dışarı bırakmak istemiyorum sevgiye muhtaç tuvalet eğitimi var ve çok akıllı eğer ilgilenirsen ve gerçekten ona sevgi verebileceksen görüşelim bende istanbuldayım 🔒 Üyelere Özel
merhaba
işyerimde çok tatlı ve küçük yavru bir kedi var inanılmaz oyuncu rengi simsiyah sadece gudusunda bi tutam bayaz tüyü var istersen resimlerini yollayabilirim ilgilenirsen mail adresim 🔒 Üyelere Özel