Biz Ankarada ve İstanbulda Oturan Ancak Öğrenci Evinde yaşayan 3 arkadaşız. 2miz Odtü 1miz Cankaya Universitesinde okuyor.
Evimizde 4-4.5aylık olarak tahmin ettiğimiz,aşıları tam bir sokak kedimiz var.Onunla gayet iyi anlaşıyoruz.Hayvan bakımı konusunda da tecrübeliyiz.Buraya mesaj yazmamızın sebebi ise Yavru Bir İran Kedisi Arayışında olmamız.
2-3gün evvel Tunalı Hilmi caddesindeki bir Pet Shop ta gordugumuz bir iran kedisine aşık olduk.Kısa burunlu,dili dışarda duran o kediyi çok sevdik ancak Pet Shop Sahibinin 300$ gibi rakam vermesi bizi gerçekten hayal kırıklığına uğrattı.
O yüzden(öğrenci bütçemizle)kedisine yuva arayan,gerçekten onu severek bakacagına inanabileceği,gözü arkada kalmayacak arkadaşlara kedisine aile olabilecegimizi yazmak istedik.
Çok fazla bir ücret veremeyiz ancak eğer masraflarını istiyorsa elimizden geldigi kadar ödeyebiliriz.
Eğer gerçekten kedisine yuva arayan varsa 8-9 ayı aşmamış bir iran kedisi varsa AİLE olabiliriz.
Kendi Kedimiz : Oyunu Cok Seven , Ailesine zarar vermeyen , Tırmalak,Isırmak (oyunlar hariç) kötü huyları olmayan,bir çok konuda eğittigimiz bir kedi.
Aile olarak : Psikoloji okuyan bir bayan (eğitim konusunda cok yardımcı oluyor ) , Hukuk Fakültsinde okuyan bir Bay ve Fizik Bölümünde okuyan bir baydan oluşuyor.
Bizimle irtibat için :
Msn : 🔒 Üyelere Özel
Mail : 🔒 Üyelere Özel
Teşekkürler..
dünya tatlısı kedimi verebilirim ben 250 milyona aldım fakat
kanaryalarımı rahat bırakmıyor onun icin vermek istiyoruz ancak iyi bakılmak şartıyla bakamasanız geri alabiliriz karşılığında sadece 2 tane senelik saka istiyorum kuşculardan temin edebilirsiniz ormanci55myet not bırakın
2.5 yaşında, beyaz, himalayan (İran`ın bir cinsi) dişi bir kedimiz var. 4aylık olduğunan bu yana bizde. Geçen yıl 3 tane sağlıklı yavru dünyaya getirdikten sonra kısırlaştırıldı.
Biz onu ailemizin bir ferdi olarak görüyoruz ve çok seviyoruz ama kızımızın sağlık sorunu sebebiyle ondan ayrılmak zorundayız.
Ona bizden daha iyi bakacağına inandığımız birisine vermeyi düşünüyoruz
Acil cevap bekliyoruz.