Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

1.5 AyLıK KüÇüK bEbEk

dün kliniğimize ufacıcık minicik bir kedi getirdiler.sofie adlı kedinin 5 yavrusundan en küçük olanı.diğer 4 kardeş sokaktan bulunup sahiplenilmiş.bu en küçüğü daha yeni piyasaya çıkardı annesi.küçük derken bakımsızlıktan küçük sanmayın gerçekten ufak..daha yeni geldi henüz fotoğrafı yok.şuan hills kitten ile besliyoruz.sabah akşam vitamin veriyoruz.parazit ilaçlamalarını yaptık.bikaçgüne kadar parazitide kalmıcak.pire ilacınıda yaptık.çok ürkek bi bebek.elimize alıyoruz tir tir titriyor.kaçmıyo ama ürküyo.bazen köşeye kısıldığında tıslıyo daha ağzındaki topu topu 4 tane olan dişlerini gösterip:) kıscası çekirdekten yetiştirmek istiyoruz bebek gibi bakmak istiyoruz derseniz bu bebiş size göre.dişi.sanırım uzun tüylü olcak.700 gram daha:) kedimiz ücretsizdir verme şartımız ise alındıktan sonra aşıları ve bakımı için bizim kliniğimize getirilmesidir.bu maddi olarak kazanç sağlamak için değil verdiğimiz kediyi takip etme amaçlıdır.malesef verdiğimiz birkaç kedinin hiç iyi bakılmadığını öğrendik.bu yüzden bu şartı koyduk.yerimiz acıbademdedir.irtibat için [email protected] a mail atabilirsiniz.en kısa sürede cevap verilcektir.

img

catzillaa

18 yıl 10 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ben yavru kedi istiyorum.Eğer mümkün olursa [email protected] adresine bebişin resmini yollarmısınız??

img

simoş

18 yıl 2 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar kedi verildi.

img

catzillaa

18 yıl 10 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ