Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş İlanlar

Mesaj Ekle

ALEX'IME AILE ARIYORUM

Merhaba arkadaslar yıllardır jago beslıyorum artık sulfur kakaduya donuyorum bu nedenle mart ayından berı bızımle olan alexe ev arıyorum kendısı erkek jago 2-3 yaslarında ve cok saglıklı taklıt olarak aklınıza ne gelıyorsa var bırde sabah ve aksamları mırıldanıyor ama henuz ne dedıgı anlasılmıyor sadece ıyı bakabılecek kısılere satılıktır ılgılenen arkadaslar bana [email protected] yada 0533 483 18 18 den ulasabılırler benı bu sıtede asagı yukarı herkez tanır amacım tıcaret felan degıl o nedenle bakamıyacak kısıler aramasın lutfen

img

kadir0000

20 yıl 9 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba Kadirim nasılsın? :))) aynen benim yolumdan gidiyorsun dostum. Gel istersen ara süreçlerle hiç uğraşma kakadu, amazon mayna vs. zaman kaybetmeden kanarya''ya veya melezlere başla beni biliyorsun en sonunda kanaryaya karar verdim.Alalım sanada bir fanyata melezi veya malinua ne tüy sorunu, ne carlama, ne bağırma ne ısırma haftasonu takılbana seni derneğe götüreyim allahrazı olsun dersin. Apartmanda dört mevsim baharı yaşa bülbül nameleri içinde kahvaltını et.

img

bates

21 yıl 8 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm kardesım nerelerdesın ya yuzunu goren hacı hoca oluyor bılıyorsun o tarz kuslar benı kesmıyor ben ırıcıyım bır kakadu buldum onu alıcam kendıne ıyı davran mutlaka goruselım

img

kadir0000

20 yıl 9 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam kadir naber ya bende kakadu arıyorum nereden buldugunu banada söylermisin şimdiden teşşekürler [email protected]

img

cartel

19 yıl 9 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ