Muhabbet Kuşları
MeRSiNLi_FaCia:
SELAM ARKADAŞLAR BENİM 2 ÇİFT MUHABBET KUŞUM VAR 1 ÇİFTİM YUMURTALARI VAR 2 TANE AMA HİÇ YATMIYOR ACABA NEDE NEDİR 2 YUMURTA YAPANA KADAR HEP YUVALIKTAYDI SONRA ÇIKTI VE DAHA GİRMEZ OLDU ACABA YER DEĞİŞİKLİĞİNDEN KAYNAKLANA BİLİRMİ? VE BU YUMURTALARI ATSAM BİDAHA NEZAMAN YUMURTLAR ACCABA ACELE CVP VERİRSENİZ SEVİNİRİM
abi teşekkürler
Ya ARKADAŞLAR benim kuşum 3 tane yumurtladı ama folluğa girip çikıyor acaba hala yumurta varmı karnında bılmıyorum ve 1.5 haftadır yumurtaların üzerine yatmıyor ne yapmam lazım
asla elinle tutma yumurtayı. ellinin kokusu yumurtaya geçtiği zaman yumurtayı kırar.
merhaba aynı şey banada bu gün oldu benimde kuşlarım hiç birleşmemişti bugün kuşum ilk kez yumurtladı ve kuluçkaya yatmıyor yumurtasını yumurtladığı andan beri kafesin kenarında pumuk üzerinde yumurta öylece kaldı yumurtayı eldivenle tuttum ve ışık ününde baktım yumurtada siylık var içinde yavru var ve ben yöntem bulabilirsem yumurtamı ben kendi çabalarımla yani kendi yöntemlerimle yavruyu çıkarmayı düşünüyorum banada yardım edermisiz acaba
Benim kusumda yumurtanin usdunde yatmiyo
kardeşim yumurtayı ellemiş bu yuzden kuşum yumurtanın ussune yatmıyor ne yapmalıyım??