Diğer Evcil Forumları > Hamster
RESİMLERİYLE SATILIK SIFIR KAFES
Satılık Kafes!!! Resimleriyle ilgili link bu: http://sezeronline3.somee.com/hamster/kafes.htm Kafesin resimleri boyunu kavramanız açısından 1 litrelik Coca Cola Şişesinin yanında çekildi. Hiç kullanmak nasip olmadı. Öğrenci olduğum için kullanamadım. Bir adet suluk,iki yemlik, bir hamster çarkı, bir hamster evi, bir hamster merdiveni, b,r asma kat. Bu arada kafes iki katlıdır. Mavi. Kargoyla göndericem isteyene Karşı taraf ödemeli olarak. Ve kafese istediğim fiyat kafesi aldığım fiyattan 10 tyl düşük; ona da katlanmak zorundayım: 36 YTL Sezer İLTEKİN - [email protected] - 05434376341
valla biraz pahalı geldi bana.. almak isterimde 36 milyon biraz fazla bende örenciyim sonuçta...harçlığımla alacam daha içine hayvn girecek bi de yemiymiş ilacıymış:D
bendeki kafesin aynısı sadece yeşil benimkisi tüm parçalar birebir aynı ve bence çok iyi fiyata veriyorsun kafes arayanlar kaçırmasın derim üstelik bu kafesin tellerinin boyalı olmaması bir avantaj hamsterlar istesende istemesende kafes kemiriyorlar ve boyalı teller soyulunca çok kötü görünüyor bendekinin telleri yeşil boyalı bu kadar güzel vede sıfır bi kafesi bu fiyata bulamazsın haylaz daha kücük bi kafes alırsan daha masraflı çıkıyor çünkü ilerde 2. bi kafese ihtiyaç duyuyorsun benden söylemesi :)
seser cim eger satmadıysan kafesi 25 milyona alabilirim saten kafesim var ama kafesin cok hoşuma gitti..eger düşünürsen tel numaram:0505 8700 700 msj atman yeterli iyigünler
Merhaba Tuti CİM; Söylediğin fiyat benim sarfettiğim maliyetin tam olarak yarısı. Zaten şuan kafes için bi arkadaşımla anlaşmak üzereyim. Eğer çok istiyosan sana sıfırını alıp gönderebilirim faturasıyla beraber. Tabi 50 YTL yi gözden çıkarırsan :) sevgiler...
Teşekkürler..!
Kafesi kargo dahil 45 ytl`ye Balıkesir`e sattım. Tüm hepsievcil.com ailesine ve forumdaki diğer arkadaşlara teşekkürler.