Hamster

gonzalesim çok tedirgin:(
19 ocakta 3 haftalık bir gonzales aldım.öle anlatıldığı gibi hemen sahibini tanıma,ele falan geldiği yok:(aksine elimi hisstetiği an kaçıyo:(acaba beni sevmedimi:(kafese elimi sokar sokmaz böle tedirgin tedirgin hareket ediyo:(ben onu çok seviyorum ama o beni sevmiyoo:(ne yapmam lazım?ne olur yardım edin...

slm arkadaşım önce bir iki gün zaman ver evi bir tanısın daha sonra eline yem al ve ona uzat ama üzerine fazla gitme zamanla gelir elini koklar daha sonra sana güvendiğinda elindeki yemlerden yer ve seni tanımış olur...birde gonziyi elinle tutma o senin eline çıksın çünkü tutulmaktan hoşlanmazlar eğer daha önce tuttuysan bu yüzzden kaçıyor olabilir.

HAMSTERİNİN disi kırılmaz bence kly kly kırılsa bile onların disleri bizim trnak larımız gibidir yeniden çabucak çıkıverir. telleri kemirmeside disleri çok uzamasın die. bence kemirme tası falan al veya biriki dal at. anladın?=)

benimde gonzalesim öyle we ben alalı iki hafta oldu hala bana alışmıo dediğiniz herşeyi yaptım ama ne zaman sewmeye kalksam elimi delik deşik edioo..lütfen bi çözüm bulun n yapmam lazımm..ben onunla oyun oynayıp onu sewmwk istiorumm

Yanıtlamak için giriş yapın