Kuş Forumları > Kanarya
Gloster,Crest,Mozaik,Irk Kanaryaları Satılıktır...
Elimizde 50 Adet Gloster... 50 Adet Crest... 20 Adet Mozaik... Dişi Çoğunlukta Olmak Üzere Kanaryalarımız Mevcuttur... İlgilenenler; [email protected] veya 0532 292 96 59 nolu Telefondan Ulaşabilirler... (Fiyatlar Uygundur,Kuşlar Orjinaldir...)
Telefon Bırakırsanız Size Ulaşabilirim... Lütfen Ciddi Teklifler Telefon Bıraksın ... Glosterlerimiz ve Crestlerimiz Derece Yapmış Kanlardan Olup Elimizde Derece Yapmış Gloster ve Crest Irk Kanaryaları Mevcuttur... Yerimiz İstanbul Küçükçekmecededir...
bana uygun fiyata mozaik lazım bana fiyat verirseniz memnun olurum.tek veya çift alabilirim
tek mozaik erkek 75 YTL takım yani çift olur ise 125 YTL olur. yalnııız hangi cins mozaik istediğini söyle ona göre sana mozaik göndereyim bendeki ırklar orjinal olup kırık kuş yoktur. Benim yerim istanbul küçükcekmecededir. istanbuldaysan gelip görme imkann var ise gel gör.... selamlar
merhaba derece yapmıs olan glosterlere ne istiyorsun bana fiyat verirsen hem gloster hemde mozaik alırım
derece yapmış olanları satıldı onların yavruları var dişi genelde kaldı, onlarda iyi kuşlar çünkü glosterlerim çok yüksek kan hattına sahip sadece 15-16 glosterim kaldı 50 ytl fiyatları dereceli olanları farklı fiyatlara verdik...EESSEESS`e selamlar.
crestler`in fiyatları= 150ytl, 250ytl, 400ytl, 500ytl,1000ytl,1500ytl, 2000ytl,2500ytl......`ye kadar çeşitli fiyatları var fiyat ölçüleri Derece yapmış olan kuşlara ve onların kanlarından gelen kardeşleri ve yavrularınla göre raiç bedel belirlemekteyiz.. örnek=2500ytl TÜRKİYE FİNALİ yarışmasında TÜRKİYE 2.Cİ`sidir... örnek=1000ytl,1500ytl,2000ytl,olanlar ANKARA, EDREMİT,İSTANBUL,İZMİR`de Derece yapmış crestlerin kendileri veya kardeşlridir... crestlerin hakkında yeterli bilgileri alabilmeniz için www.tkkkf.com adresinden (TÜRKİYE KANARYA ve KAFES KUŞLARI FEDERASYONU) Yarışma sonuçlarını tıklarsanız AHMET ERCAN KÜÇÜKSÜSLÜ `ye ait dereceleri görebilir.. alacağınız kuşların bilezik nolarını ordan öğrenebilirsiniz...istanbuldaysanız kuşları kümesimdede görme imkanı vardır...Bu yazdıklarım tamamiyle 20 yıllık kanarya yetiştiricisi olarak bilgi amaçlı yazılmıştır... SAYGILARIMLA.. AHMET ERCAN KÜÇÜKSÜSLÜ [email protected] 0532 2929659 telofanla irtibata geçebilirsiniz...
üretim ve hastalıklar için amatör arkadaşlara sağlıklı bilgiler verebilirim...YENİ ÜRETİM SEZONUNUN BOL YAVRULU GEÇMESİ DİLEĞİYLE ALLAH VERİMLİ ETSİN İNŞALLAH.....Selamlar 0532 292 96 59 bana ulaşabilirsiniz..
Merhabalar, Elinizde hangi tür mozaikleriniz var, resim yollama imkanınız var mı. Özellikle al mozaik ve agath red lazımdı. saygılarımla [email protected]
crest, gloster, kırmızı beyaz mozaik yavrular vardır ilgilenenlere duyrulur. damızlıklardan crest erkeklerden verilecektir kadro fazlalıklarıdır sağlıklı ve vasıflıdır....kanlarımız orjinaldir....