Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
beyler barınaklara bir bakın ya ayıb ama
arkadaşlar ben istanbulda oturuyor olsam o kadar barınak var gidin bir hafta sonu ziyaret edin ordaki hayvanların durumunu görün millet sazanmıki ücretsiz size rot yada alman kurdu verin kimse para ile aldığı o kalitedeki köpeği bedavaya vermez o ilanlarıda veren bizlerle dalga geçiyor barınaklar diyince sokak köpeği akla geliyor bence gidin bakın ne kral köpekler var özellikle gidin kadıköy belediyesinin barınağına hem sokak köpeği olunca ne oluyor bizler adam akıllı o köpeklere bakalım bi cins köpek gibi olurmu olmazmı adamın biri mesaj yazıyor beleşe köepek var millet 50 tane mesaj yazıyor bana ver bana ver bir dahada uğramıyor ya barınakdan alırsanız içinizden belki geldiği içi belki 50 ytl bağış yaprsınız 10 kişi yaparsa kaç tane hayvanın karnı doyar neden pet shoplara paraa kazandırıyorsunuz bir seferde gidinde barınakları ziyaret edin ii geceler
arkadaşım gercekten çok haklısın bu konuda artık milletimizin uyanması lazım eğer bir hayvana bakacaksan adam gibi bak sağa sola hava atmak için bir hayvan beslsyeceksen hiç uğraşma sonra hevesin geçince o hayvana zulüm yapmaya başlıyorsun bence senin söylediklerine baştan sona katılıyorum .
slm.dostum.Ben Manisadan.Siz sadece ist.insanların yaşadığını sanıyor ve onlara göre önerilerde bulunuyorsunuz.Bizim burada barınak yok.Hatta izmirdeki barınakların yerleri bile int.doğru düzgün belirtilmiyor.Bizler için bir öneriniz var mı?saygılar
azra arkadaşım senin bu dediğin mantıka aykırı bir kere yalan bir haber yazılsa istanbulda bedava rt diye ilk otobüsle oraya gidilir burda benim hiç bir çıkarım yok manisada hiç mi yardıma muhatac köpek yok senin dediğin mazeret olamaz
Kesinlikle haklısın.
Sayin azra04, birz gecgordum buraya attigini ama cok yaniliyorsun eger barinaklardan hayvan almak istiyorsan bana soyle yardimci olayim!sürüyle dernek kurulus var bu kouyla ilgili ve barinaklarin yeri belediyeden ogrenilebiliyor! alp_Eren in soyledigi kesinlikle cok dogrudur bu paralari vereceginize gidinde birzamanlar buralardan birileri tarafindan alinip sokaga atilan cins kopekleri gorun! sokak kopekleride birbirinden guzel ve sevimli hepsi yardima muhtac sevgiye ilgiye ac yrica karinlarida ac! madem hayvanlar ile ilgili bu kadar para vermeye heveslisiniz oralara mama alin gonderin oyle sevapki anlatamam! Ben İzmirdeyim bu arada tum barinaklarin adres ve telefon numaralarini isteyenlere verebilirim Hepsinede ayri ayri yardim etmeye calisiyoruz!
Param yok golden beslemek istiyorum. Balık alırken akvaryumdan nasıl istediğini seçiyorsan burdada seçme hakkın var. Olayı dramatize etmeyin. Her insanın kendine yakın bulduğu köpek cinsleri vardır. Dondurma isteyen adama ıspanak yalatamazsınız..