Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

hamsterlerim kavga ediyorlar

ya arkadaşlar ben yaklaşık 9 aydan beri hamster bakıyorum şimdi yanına bir eş aldım ama eski hamsterim in yuvasına koyunca şimdi aldıgımı ısırıyor şimdi kafeslerini ayırdım çiftleştirmek istiyorum ama şimdi aldıgım digerinin yanında çocugu gibi kalıyor ne yapmalıyım çok üzülüyorum... teşekürler

img

dijital_oytun

20 yıl 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

lütfen birşeyler yazın acilen yardıma ihtiyacım var saygılarımla

img

dijital_oytun

20 yıl 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

dişi olanı çiftleşmeye hazır olmadığı için diğerini ısırıyordur çünkü dişi,ler dört günde bir çiftleşmek için hazır oluyor akşamları erkeği dişinin yanına koyarsan 4-5 gün içinde çiftleşirler tabi bi de erkeğin deneyimli olmasında fayda var yani erkeğin dişiden küçük olmaması lazım

img

malkavian

20 yıl 4 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

cevabın için çok teşekkür ederim yeni bir hamster almam lazım ozaman bunu vermek istermiyorum saygılarımla...

img

dijital_oytun

20 yıl 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

eğer izmirdeysen,benim elimde yetişkin hem dişi hem de erkek suriye hamster var. ben de onlara yeni birer yuva arıyordum. önemli bişey daha;hamsterların yalnız yaşamalı,yani demek istediğim kafesleri mutlaka ayrı olmalı.yoksa kavga etmeleri çok çok doğal.sadece çiftleşmeye hazır olduklarında birbirlerini kabul ediyorlar.

img

luthien

20 yıl 5 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm.öncelikle erkek hamsterını dişinin kafesine koymaman lazım.birde hamsterlar büyük alanlarda yaşamayı severler.dişiyi erkeğin yanına koyman lazım.erkek dişiyi ısırıyorsa sakladığı yemeklerin etrafında dolaşıyor olabilir.asla erkeği dişinin kafesine koyma yoksa erkeği öldürür.akşamları dişiyi erkeğin kafesine koy.

img

brayn_02

17 yıl 6 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ