Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
golden yavrusu arıyorum
istanbulda oğrenciyim ailem tekirdağda yaşıyor tekirdağdaki evime uygun bir fiyata yavru golden arıyorum müzisyenim aynı zamanda müzikten arta kalan zamanda köpeğimle ilgilenmek istiyorum yavru golden satan arkadaşlar varsa ilgilenebilirim..ama öğrenci olduğum için uygun fiyatlılar daha çekici olur benim için teşekkürler...
arta kalan zamanda derken yanlış anlaşılmasın arkadaşlar yavruya canım gibi bakacağımdan emin olabilirsiniz lütfen elinde golden yavrusu olan varsa irtibat kursun benimle...
benim 4 aylık erkek golden ım var.aşıları yapılmıştır.ben bakmakta zorlandığım için vermek durumundayım.sadece yapmış olduğum masrafları istiyorum.350 YTL.ilgilenirsen bana yaz istanbulda [email protected]
sewgılı kızım zeytın 2 yasında annee oldu cok saglıklı yawrularımızı satmayı dusunuoruz...resımlerı war ısteyenlere yollayabılırım. 23/07/2007 dogumlular 40 gun emzırılmelerı gerekmektedır o yuzden 1,5aylık olabıldıklerrınde sahıp olabılıceksınız....350 ytl 3 dişi 2 erkek
MERHABA ben cansu izmir çeşmede oturuyoruz.Bahceli evimiz var .Golden cinsi köpekleri çok seviyorum . ona iyi bakıcağıma gerçekten söz veriyorum!msn:[email protected] bana ulaşırsanız memnun olurum.