Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş İlanlar

Mesaj Ekle

Satılık cifthaneler

Arkadaslar elimde bir adet 4 katli bir adet 3 katlı cifthaneler mevcut. Cok az kullanilmislardir ikisini 200 ytlye vericem

img

elveriand

18 yıl 3 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba kafeslerin resmini ve son fiyat ne olursa, [email protected] mailine atarsan sevinirim. Birde msn in varsa yazarsan iyi olur.

img

jumbocum

18 yıl 9 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

size nasıl ulaşacağız tel ,adres bişeyler yazında görüşelim ahmet ankara 0543 278 22 15 0312 433 34 03 [email protected]

img

kadirpaşa

19 yıl 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

öncelikle konuşalımderim msnadresini alabilirmiyim

Arkadaşlar çifthanelerin fotoğraflarını en kısa zamanda eklicem.. Çifthanlerin içerisinde yemlikleride mevcuttur.. Msn adresim : [email protected] Mail adresim : [email protected]

img

elveriand

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar ben istanbul büyükçekmecede oturuyorum.. Kafeslerin 4 katlı olanı 3 kapılı 3 yemliklidir.. 3 Katlı olanı ise 2 kapılı ve 2 yemliklidir.. En kısa zamanda resimlerinide koyucam.. Fiyat sondur lütfen bu konuda pazarlık teklif etmeyiniz...

img

elveriand

ÖZEL MESAJ

slm arkadaşım nerdesin ben ist dayım bide resimleri koyki görelim aklımdaki çifthane ise düşünürüm

img

mutlumutlu

18 yıl 4 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

4 Katlı olan çifthane budur.. Diğeride bunun aynısı 3 katlı ,2 yemlikli ve 2 kapılıdır.

img

elveriand

ÖZEL MESAJ

çifthanelerin satışları durdurulmuştur. Fakat elimde olan dolap tipi çifthanelerin satışı halen devam etmektedir.

img

elveriand

ÖZEL MESAJ