Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

Tabikide Hamster

Arkadaşlar hepinize öncelikle selam aranıza yeni katıldım kabul ederseniz taby.4-5 gün önce bi hamster aldım onu kendime alıştırmaya çalışıyorum çok hareketli zıpır.İsmini poky koymuştum o yüzden kullanıcı adım böyle. 2 sorum olucak öncelikle poky i haftada 2 gün su vermeyerek hawuç ve benzeri şeylerle beslememi söylediler suyu onlardan alıyomuş su verirsek ishal oluyormuş diğer günler ise normal yemini ve suyunu vermemi söyledile bu doğrumu? 2. olarak ta ona bir yetenek kazandırmak istiyorum sizce ne yapabiliirim şimdiden teşekkür ediyorum ve forumda aktif olacağım.

img

poky22

18 yıl 5 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

boyle bir sey cok sacma geldi bana.hamsterlar/gonzalesler istedigi zaman su/yemek yerler.suluğu vardır sanırım.yoksada bi tane hamster sulugu almanızı oneririm cok pahalı degil 2-3 ytl gibi birsey olmalı. hamsterlar/gonzalesler,balıklar gibi degillerdir eger karınları toksa verdiginiz yemi yanaklarındaki keseciklere toplayıp sonra yemek uzere kafesin bi kenarına koyarlar. ishal olayı ise cok fazla marul verirseniz olabilir.marulu haftada 1-2 kez fln veriyorum ben 9 aydırda herhangi bi ishal olayı olmadı.ama dedigim gibi haftada 1 kez yada 2 kez marul verip sulugunada su koyarsanız bi sorun olmaz.

img

egwene

19 yıl 3 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ