Satılık Balıklar

TÜM MALAWİLERİMİ VERİYORUM (SATILIK YADA TAKAS)
astronot beslemeye karar verdiğimden akvaryumumdaki tüm balıklarımı satıyorum, elinizde astronot yada büyük vatoz varsa takas yaparız 3adet sarı prenses(5cm) 10ytl 3adet ahli (6-7cm) 15ytl 3adet mücevher (10cm) 20ytl 5adet zebra (2-3-4cm) 10ytl 1adet macracanta (5cm) 5ytl 1adet snow prenses (çok fırlamadır) (5cm) 5ytl elinizde astronot yada büyük vatoz varsa takas yaparız not:balıklar musluk suyunda yaşamaktadırlar,3aydır bendeler, sıcaklık ve su değişimlerine alışıktırlar istanbul avcılardayım, işim dolayısıyla balıkları sadece elden , avcılar içinden verebilirim, başka bir yere götüremem ciddi alıcılar arasın fiyatta anlaşırız 🔒 Üyelere Özel

iyi akşamlar.elimde 25 cm civarı leopar vatoz var.sarı prense ve ahlilerle takas yaparım ama bende iş geregi hiç bir yere cıkamıyorum.benim yerim okmeydanında.buralara yolun düşerse beni arayın görüşelim.alper ışıklı.🔒 Üyelere Özel.saygılar.

teşekkurler ama 25cm vatoz çok buyuk, saol

15cm ye kadar astronot yada vatoz la takaslanır

BALIKLARIN SON HALİ: 3ADET MÜCEVHER 10CM (EŞLİ) 15YTL (2ADET ASTRONOTA TAKAS OLUR) 2ADET SARI PRENSES 4CM + 1ADET SNOW 5CM 10YTL (2ADET VATOZA YA DA 1ADET ASTRONOTA TAKAS OLUR) 5 ADET ZEBRA (2-3-4CM) (ASTRONOT YADA VATOZLA TAKAS OLUR) 🔒 Üyelere Özel adresine mail gonderebilirsiniz, balıklar avcılardan teslim edilecektir

Yanıtlamak için giriş yapın