Hamster

guinea pig ile ilgilenen veteriner..
arkadaşlar oncelikle merhaba.. yaklasık 10 gun once 3 aylık bir guinea pig aldım.aldıgımdan beri gozlemliyorum gormesiyle ilgili bir sorunu var, daha once beslediğim hamster veya gonzaleslere hiç benzemiyor. mesela kafesine yeşillik uzatınca gelip yemesi için ya yeşilliği tellere sürtüp ses çıkarmam ya da çok yakınına goturup kokusunu almasını sağlamam gerekiyor. bu nedenle acaba gozleri gormuyor mu diye şüphelendim. gittiğim veteriner ise guinea pig`lerden anlamadığını soyledi.acaba istanbul anadolu yakasında bana onerebileceğiniz guinea piglerle ilgilenen bir veteriner var mı?? tesekkurler..

erenkoyde anatolia hayvan hastahanesi var telefonu 411 40 77 ben bugun goturdum benımkını suat bey bakıyor. Annamıyorum demiyor. Daha dogrusu bı kac gun once sordum baska bir veteriner onu tavsiye etti anlar die ilgilendi sagolsun.

benim guinea pig im de aynı şekilde, daha çok koku duyusuyla hareket ediyor. kokusunu almadan ya da yem poşetinin hışırtı sesini duymadan hiçbir yemeğe ilgi göstermiyor. Veteriner hayvanınız ile ilgili ne söyleyecek merak ediyorum.

anadolu yakasında birkaç veterinerle gorustum, bu konuyla veteriner cerrahlar ilgileniyormuş, karanlık oda testi gibi şeyler yapıyorlarmış.bu tarz doktorları da ancak istanbul üniversitesi veterinerlik fakültesinde bulabilirmişiz, orası da malesef avcılarda.bu nedenle şu an için oraya goturemeyeceğim. ayrıca veterinerlerden biri `bu belki genetik bir ozelliktir, belli bir aylık olunca gozleri açılabilir` dedi. bu konuda bilgisi olan var mı acaba??

merhaba.. benim guinea pig hakkında bi bilgim yok bende gonzi var ama veteriner fakültesi 2. sınıf öğrencisiym,hastanemize bir sorm bilirler mi bilemicm ama en azından ilgilenirler benim gonzimin bacagı kırılmıştı röntgen bile çektik...en kısa zamanda sorup yardımcı olmaya çalışacam...umarm geçici birşeydir..

arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel sitesinde her bilgi var bakın bence...

Yanıtlamak için giriş yapın