Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Golden Retriever Arıyorum!!!

Arkadaşlar bahçeli evimde bakmak için aşıları yapılmış ücretli ya da ücretsiz golden retriever arıyorum. İrtibat için [email protected] ya da 05052607238 no`lu telefondan bana ulaşabilirsiniz.

img

eseragar

18 yıl 3 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sewgılı kızım zeytın 2 yasında annee oldu cok saglıklı yawrularımızı satmayı dusunuoruz...resımlerı war ısteyenlere yollayabılırım. 23/07/2007 dogumlular 40 gun emzırılmelerı gerekmektedır o yuzden 1,5aylık olabıldıklerrınde sahıp olabılıceksınız....350 ytl 3 dişi 2 erkek

img

fuatuba

17 yıl 8 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba, kızımız Maya 10 temmuz sabahı birbirinden güzel 4 bebiş dünyaya getirdi.Yavrulardan Romeo bizimle beraber kalıyor,O`nu vermeyi düşünmüyorduk ama evde 2 köpekle biraz zorlanıyoruz.Bütün gün işte olmasam oğlumu kesinlikle vermem:(Şimdiden "gel""git""hayır"gibi komutları anlıyor,tuvalet sorununu hallettik sayılır.Diğer kardeşlerinden farklı olduğunu düşünüyorum,ufaklık baya akıllı:)Televizyon seyretmeyi seviyor,uykusunda bile olsa duyduğu her sesi başını kaldırıp kontrol ediyor yada gidip bakıyor.Biraz da obur:)Oğlumu görenler peluş oyuncak sanıyor,yumuşacık tüyleri var.İş dönüşü annesiyle birlikte beni bekliyor.Kucağımda patilerini boynuma dolayıp uyuyor yada beni görebileceği bir yere yatıyor.Daha fazla birbirimize alışmadan oğlumu gözümün arkada kalmayacağı yeni sahibine vermek istiyorum:(Kendine güvenen,bebeğime iyi bakıp üzmeyeceğine söz verenlere fotolarını yollayabilirim..İzmir olması tercihimdir,arada görmek istiyorum en azından bi süre.Oğlumu 500 ytl karşılığında sahiplendireceğiz.Ciddi ilgilenenlere video ve foto yollayabilirim.. İzmir`de oturanlar öncelikle tercih sebebimizdir.. [email protected] veya 0 505 700 00 16

img

ergunaytac

17 yıl 7 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ