Selam Arkadaşlar bir adet Mavi Çift Katlı kafes hiç kullanılmadı içinde bir hamster evi,bir hamster çarkı,bir merdiven,iki yemlik,bir suluk var. Daha hiç kullanmadım. Kocaeli Üniversitesinde okuyorum ve yurtta kalıyorum. Petshop`a da bir hamster siparişi verdim ve geri almıyolar. Bir ay içinde hamsteri vercekler. Ben kafesi 35 ytl`ye aldım suluğu yoktu. Özelmiş o suluk! Peh! Ona da 5 ytl aldılar. 10 ytl de hamstere verdim. Toplam 50 ytlye patladı bana ama bakamıycam ben bunu çünkü her hafta istanbuldaki evime gidiyorum. Hayvan 3 gün boyunca kapalı dolapta ölür. Hamsterları gerçekten seven birine 15 ytl zarar etmek pahasına vericem bunları. Başka çarem yok. İlgilenirseniz sevinirim. 0543.437.63.41 - 🔒 Üyelere Özel
35 ytl Çift katlı kafes+Aksesuarlar+Bir adet Hamster
üzüldüm durumuna kafesin resimlerini görmem lazımm şu anda sana 25 verebilirimm ama görmem lazım kafeside
gerçekten üzücü istediğin fiyata alabilirim yani en fazla 30 ytl verebilirim msn:🔒 Üyelere Özel
ARKADAŞLAR BU SAYFADA BENİM KAFESİN AYNISI VAR SADECE İÇİNDEKİ AKSESUARLARI YOK RENGİ ENİ BOYU AYNI.( 🔒 Üyelere Özel ) BENİMKİNİN İÇİNDE DE Bİ TANE KAT TABANI, Bİ TANE KOŞU ÇARKI, İKİ YEMLİK, BİR SULUK, BİR HAMSTER EVİ VAR DA AYNISI OLMADIĞINI BİLİN YANİ SINRA BEN BUNU TAMAMEN İSTERİM DEMEYİN ZATEN O 104 MİLYON. BU ARADA SADECE KAFESİ VERİCEM HAMSTER`I SADECE KOCAELİYE VERİRİM. KAFES VE AKSESUARLARA İSTEDİĞİM PARA BUDUR: 36 YTL
meraba biz telsimden mesajlaşıyoruz ama telsimi pek kullnamadığımdan dolayı anlaşamadık.fiyatta anlaşalım hepsini hemen almak isterim...
Arkadaşım İzmitteysen verebilirim tamamını Yani hamsterla beraber. Ve Arkadaşlar üşenmeyin de arayın beni anlaşamıyoruz bi türlü böyle ya :(
sen nerde oturuyosun ki anlamadım bi !
Ben İstanbul`da oturuyorum ama Kocaeli (izmit) de okuyorum. Ve kafes izmitte.
kafesinin kapağıda o resimdeki gibi alttanmı açılıyo bi tam resim yollasana yada 🔒 Üyelere Özel ekle şunu ben sana msn den cep no mu weriyimm tel. multimedya mesaj atarsın resimi bi bakıyım ona göre söyliyim tamammı?
kafesi halen satmadıysan ben alırım. kargo masrafı bana ait. kargo ile gönderebilirmisin? tel:🔒 Üyelere Özel