Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş İlanlar

Mesaj Ekle

DATSU `nun dikkatine !!!....

img

mumit

19 yıl 10 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

img

mumit

ÖZEL MESAJ

img

mumit

ÖZEL MESAJ

img

mumit

ÖZEL MESAJ

img

mumit

ÖZEL MESAJ

img

mumit

ÖZEL MESAJ

selam datsu. başka resim istemiştiniz bunları bugün sabah işe gitmeden evvel çektim. daha öncede söylediğim gibi orjinal jumbo değildir.türkiye şartlarında üretilmiş jumbodur.konyadaki jumbo üreticisi arkadaşlarda zamanında orjinal jumbo getirmiş zamanla ırk bozulmuş yinede jumbodur.gerçek orjinal jumbo türkiye ye getirip üretim yaptığımızda benim gördüğüm kadarıyla yavrular tam orjinal jumbo olmuyor yada çok az nadiren oluyor. Jumbonun herçeşidi var amerika,canada,almanya,brezilya ve hollanda saydığım bu ülkelerde olan jumbolar hepsi birbirinden farklıdır. ben bu işi ticari amaçla üretmiyorum evimde hobi olarak üretiyorum.muhasebeciyim sorumluluğum çoktur çok stresli oluyorum kuşlarımla ilgilenmek benim stresimi rahatlatıyor. kuşlarıma ve yavrularıma kendi çoçuğumun yerine koyarak iyi yem,mama, mevsimine göre sebze ve meyve veriyorum. eczanelerden bebekler için pre-aptamil ve bebelac gibi pahalı ürünlerde olan bir kaç çeşit mama alıp kuşlarıma hersabah saat 4 ila 5 arası mama hazırlıyorum ve hergün sulukları yıkayıp çeşitli vitamin ve koruyucu ilaçlar ile suyu kaynatıp taze olarak su veriyorum. düşük maliyetlerle uğraşmıyorum artık,eskiden sadece bayat ekmek haşlanmış yumurta ve birkaç ucuz malzeme koyardım. daha sonra içim elvermedi,kuşlarıma karşı kendime gösterdiğim özenden fazla özen gösteriyorum.içim gerçekten rahat ve mutluyum. şimdiye kadar sattığım kuşların kusurları hiç saklamadım. satılığa çıkardığı herhangibir malın kusurunu saklamak günahtır. SAYGILARIMLA...

img

mumit

ÖZEL MESAJ