Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
Ücretli/ücretsiz Golden Arıyorum(İZMİR)
İzmir`de ücretsiz golden retriever köpek vermek isteyen vbeya satmak isteyenler varsa lütfen yazsın veya 0535 612 53 12 numarasından bana ulaşsın.uzun zamandır golden arıyorum fakat bulamıyorum.Umarım burada bulabilirim.Safkan ve en fazla 4aylık tercihimdir.Cinsiyeti farketmez.İlginize teşekkür ederim şimdiden...
4,5 aylık aşıları tam dişi golden yavrumuzu ilgilenebilecek, fazlasıyla vakit ayırabilecek bir aileye vermeyi düşünüyoruz.. ilgilenirseniz [email protected] adresine mail atabilirsiniz.. resimlerinide gönderebilirim....
NOT:Satın almak istediği goldeni bugün 320 liraya buldum eğer daha düşük bir fiyata satmak isteyenler varsda lütfen yazsın...
Ücretsiz mi veriyorsunuz? İZmir mi şehir? VAkit ayırma problemi söz konusu bile olmaz...Köpeğime ayaracak vaktim olmaza asla bu işe kalkmazdım zaten.İçiniz rahat olsun.
evet izmir bornovada yaşıyorum... ilgiye çok ihiyacı var.. hassas ve eğlence sever.... daha fazla büyümeden mutlu olabileceği bi yuvası olsun istiyorum.. mail adresim [email protected]
ücretsiz vermiorum.. aşı ve tedavi masraflarını karşılayacak şekilde ücret istiyorum...
Dişi golden aldım 2,5 aylık 225ytl`ye İlginize teşekkürler