Satılık Balıklar

ÇOOOK UCUZ karısık malavi yavruları
ÇOK UCUZ karışık malavi yavrusu SARI PRENSES 6ADET: 5_8cm arası 15ytl*** SNOW PRENSES 9ADET: 5CM 20YTL*** MAVİ İMPARATOR 10ADET: 4.5_5cm arası 10YTL*** ŞEKER PEMBE 10ADET: 3.5_4cm arası 10ytl*** ICEMAN 7ADET: 4.4,5cm arası 10ytl*** hepsi toplam 65ytl fiyatlar çok uygun olmasına ragmen tamamı alınırsa 50ytl ye bırakacam yavruları özellikle yavrudan yetiştirmek isteyenler kacırmasın hem sayıca az hem 5ayrı tür... hemde çook ucuz... ŞEHİR DIŞINA GÖNDEREMEM 🔒 Üyelere Özel... 🔒 Üyelere Özel msn ADRESİM

mrb ben bu baliklari alabilirim msn adresini ekledim sehir olarak neresi yazarsan sevinirim birde bak benim msn adresim 🔒 Üyelere Özel eklersen ordan detayli konusabiliriz

keçiören ankara oturuyorum... şehir dışına yollama imkanım malesef yok sadece ankara içi için ilanım gecerlidir... msnnizi ekledim detaylı bilgiyi ordan görüşe biliriz

selam balıklar ile ilgilenebilirim 🔒 Üyelere Özel adresinden görüşebiliriz

slm sizide ekledim.... msn den görüşebiliriz

yavrular satılmıştır arkadaşlar ilginize teşekkürler

balıklar yeniden satılıktır arkadaşlar (ayırttıran arkadaşa istanbula gönderemiyorum o yüzden ankara için ilan gecerlidir) acele edin son yavrular bunlar...

arkadaşlar tüm yavrular satılmıştır yavruluktaki son yavruların ilanı aşagıdadır mavi imparator 42adet... şeker pembe 21adet... ıceman 2adet... toplam 65adet en küçük 3cm ile en büyük 5cm boylarında degişen, yeme saldıran saglıklı yavrular... hepsi toplam 50ytl 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel msn adresim

yavruların hepsine 30 ytl veririm ankaradayım 🔒 Üyelere Özel

fiyat son fiyattır arkadaşlar... indirim için talepte bulunmayınız... yavruluktaki son yavrular, yeni dogmuş yavulara yer acmak amacıyla satıştadır... 65 yavru 50ytl adet 75 ykr geliyor 3,4,5cm yavrular için oldukca uygun fiyat. hepsine 30ytl veren arkadaşım senin hesabına göre 65yavru 30ytl adet 45ykr geliyor... 45ykr yeni dogmuş yavru fiyatıdır. 3,4,5cm yavruyu o fiyattan bulabilirseniz bende almak isterim 200 300 adet

Yanıtlamak için giriş yapın