Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Yavru Kedi arıyorum - 2.sayfa

Anne sütünden kesilmiş yavru kedi arıyorum.Tekir cinsi olursa sevinirim.İzmir Bornova da oturmaktayım.Saygılar

img

devrim_izmir

18 yıl 3 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

keşke ankarada otursaydınız. iki tane 1 aylık tekir bitanede sarışın kedimiz var:)

img

pnkct

17 yıl 9 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

izmir gaziemirde oturuyorum size verebilirim aşıları tam sütten 15 gün içinde kesilcek kedishimizi sahiplenirseniz mama-kedikumu ve taşıma kabı hediemiz bebişimizi sahiplenin msnimi ekleyebilirsiniz [email protected]

img

gece_perisi94

17 yıl 10 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam.Henüz 25 günlük,siyah beyaz bir kedim var.İşyerimde bulduğumda çok kötü durumdaydı,iyileştirdim.Şimdi çok sağlıklı.İrtibat kurmak isterseniz 05052114628 dilek

img

dilekmelek

17 yıl 9 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende adanadayım ya banada kedi yavrusu verebilirmisiniz çok çok iyi bakacam cinsi farketmez!

img

burcuterzi

17 yıl 9 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hala bulamadıysanız bende siyah beyaz ve simsiyah çok tatlı yavrular var.birde alacalımız var ki hala parkam emiyor bebek gibi.yaklaşık 3 aylıklar.email adresim [email protected]

img

filiz601

17 yıl 5 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Hala kedi arıyor musunuz acaba ?? benimde bir oğlum var 2.5 aylık.. tuvalet alışkanlığı var , parazit bakımları yapıldı. İstanbul`dayım ama ulaşımda yatdımcı olurum. Çok masum suratlı bir kedicik O ..

img

sufican

17 yıl 5 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

3 aylık çok yakışıklı tekir kedim var acil olarak yuva arıyorum ücretsiz olarak vericem sadece mama ve tuvaleti için ücret istiyorum onlarla beraber vericem çok akıllı oyuncu uykusu geldiğinde sırnaşık sevimli bir kedi isteyenler acil olarak bana cevap yazsın İzmir bostanlıda oturuyorum

img

çizgili

17 yıl 4 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba bende yavru bır kedı arıyorum ve emın olabılırsınız ona cok ıyı bakıcam eger hala yavrular sızdeyse sızınle ırtıbata gecmek ısterım 05547457459 05447735437 bunlar numaralarım sımdıden tskler

img

tennisser

17 yıl 4 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba ben kamil 4 tane 3 aylık yavru kedim war ewde büyüdüler tuvalet terbiyeleri war kuru mama yiyorlar.ilgilenirsen eğer [email protected]

img

chronos

17 yıl 3 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

1.5 aylık 2 prensesim var tekir... :) tuvalet eğitimleri var.arkadaşımın kedisinin yavrularıydı.arkadaşımı kaybettik... :(( yavruları ben aldım. ama evdeki kedim kıskanıyor. çok problem yaşıyorum. ilgilenirseniz eğer yazarmısınız lütfen... [email protected].

img

inci17100

16 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ