Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
Erkek yavru kedi istiyorummmmm
selamlar ben antalyada yaşıyorum erkek yavru kedi istiyorum ilginize şimdiden teşekkür ederim... :)
ıkı bucuk aylık ıran kedısı var elimde erkek beyaz fıyatı 250 ytl kafesı ve esyalarıyla bırlıkte kumterbıyesı almış bır kedıcıcktır ılgılenırsenız arayınız 0532578787
Erkek 6 aylık yavru tekir.Köpeğim olduğu için ücretsiz vericem gözleri kapalı sokakta bulduğum acıdığım için mecburiyetten aldım.Resimlerini falan görmek istersen ilgilenirsen [email protected]
2 aylık erkek siyah beyaz bir kedi yeşil gözlü. 3 tane köpeğim var o yüzden bakamıyorum sokaklara da bırakamam çünkü çok küçük. oyuncu ve sağlıklı. veteriner kontrolünde parazit önlemleri alındı. sıcak bir yuva arıyorum. acil... istanbuldayım ama herhalde ulaştırmanın bir yolunu buluruz. ilgilenirseniz [email protected] resim gönderebilirm.
merhaba benim kedim hamile eğer beklerseniz kedimin yavrularından birisini size vermek isterim ama tabi süttende kesilmesi lazım en azından kedinin ne idiği belirli olur.sonuçta doğum anından sütten kesilene kadar haberdar olursunuz ilgilenirseniz hotmailime msj atın [email protected] eklemeden önce mesaj atın lütfen