Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

Akvaryum Almak istiyorummm

Arkadaşlar kuşş köpek kosunudan çok deneyimliyim ama akvaryum hakkında hiçbirşey bilmiyorum lütfen yardım !!!! ilk önce kaça kaç boyutlarda bir akvaryum almalıyım ne tür balıklar beslememim önerrisiniz ne makineleri ne aletleri gereklidir neyle beslememek gerikir ayrıca balıklarla ilgili genel bilgi şimdiden teşekkürler 2002-2003 valla bu benim hepsievcile üyelim tarih

Önce bir balıktan beklentin nedir onu söylersen sana seçim konusunda yardımcı olmaya çalışırım ;)

img

mfe

22 yıl 8 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sen beslemesi kolay yavrulamayan yavrulaması zor olan bir balık cinsi mi istiyorsun? Yoksa yavrulayan bir balık mı? Unutmaki her balık sorumluluk ister!!!Ona göre karar vermelisin!!!

ferhat akvaryum alıcaksan eger sakın kare yada kareye yakın bişe alma. dikdörtgen olsun. uzun dikdörtgen. benimki kareye cok yakın (40,30,30) hiç güzel değil.

kardeş büyük bir akvaryum al 1 metre çok iyi olur. sanıldığının aksine büyük akvaryumun bakımı daha kolaydır. içine canlı doğuran balıklardan koy özellikle de lepistes bakımı çok kolaydır. yem ve bitki temini de kolaydır. çift çıkışlı bir hava mototru işini görür. filtre olarak ekol dış filtre grolüx florasan kullanabilirsin. renkli boyalı taş sakın kullanma doğal şeyler kullan. imkanın varsa çevreden kendin de toplayabilirsin. şimdilik bu kadar sevgiyle kal.