Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

hamsterım yavrusunu yedi:(

15 günlük yavrularından ikisini yedi. ben de ayırdım, ii yapmışmıyım? hiç bakmamaya ve emzirmemeye başladı. iki tanesini de yemiş. çok üzüldüm. ötekileri de yemesin diye ayırdım. umarım yanlış bişey yapmamışımdır:(

img

müge_k

19 yıl 10 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sevgili müge_k annesinden erken ayrılan bir yavruyu yaşatman biraz zor olabilir eğer yaşatabileceğine inanıyorsan sorun yok. Ama bence doğal haline bırakmak en iyisi anneyavru büyütmede bizden daha fazla şey biliyor. Eğer yavrusunu yediyse zaten yaşamayacak olanları yemiştir. Karar senin tabii ki sevgiler, kolay gelsin

img

irmak39

18 yıl 7 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Yavrulara dokunmuşmuydunuz? Eğer dokunursanız yavrulara kokunuz sinmiş olabilir. Annenin kıskanıp yemesi için geçerli bir sebep yaratmış olursunuz. Sanırım başka çareniz kalmamış iyi etmişsiniz ayırmakla. Umarım diğer yavrular yaşar. Sütten kesilmeleri kötü olmuş.Üzüldüm...

img

amonvera

18 yıl 7 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm, bir veteriner arkadaşa sordum anne lohusalık depresyonuna girmiştir dedi, çünkü yavruları ve kendini hiç ellemedim. hatta üstleri bile örtülüydü. bakalım yaşatmaya çalışıyorum. belki kendi haline bırakmak doğru olabilirdi ama çok korkunç bir manzaraydı. kolay dayanılacak bişey değil. belki yanlış ama dayanamadım.umarım yaşarlar.

img

müge_k

19 yıl 10 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ