Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

ANTALYA / Dişi yavru arıyorum cinsi önemli değil

selamlar antalyadan yazıyorum.Anne sütünden ayrılmak üzere olan veya annesiz kalmış 3-4 haftalık olabilir dişi kedi arıyorum. Cinsi hiç önemli değil.ilgilenen arkadaşlara buradan haberleşerek daha sonra mail adresimi de bildirebilirim.

img

senem84

18 yıl 4 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Benim bir yaşını geçmiş dişi van kedim var. Kusura bakmayın daha çok küçük yavru istemişsiniz ama kedimle ilgilenemdiğim için ona acil yuva arıyorum ilgilenirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.

img

history_x

18 yıl 3 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

van kedisi çok güzel ve değerli bir kedi fakat ben daha yavru bir kedi arıyorum kendim büyütmek istiyorum yinede ilginize teşekkür ederim

img

senem84

ÖZEL MESAJ

bende antalyada oturan bir bayanım dişi kedim var hamile onun yavrularından bir tanesini sana verebilirim ama eğer acele etmessen.diğerlerinide dağıtıcam zaten sütten kesilince alabilirsin.bana hotmailimden ulaşabilirsin [email protected] ama eklemeden önce mesaj at lütfen kediyle ilgili olduğunu anlayayım.bu arada kızım çok güzl eminim yavrularıda öyle olur bence:)

img

laleli

18 yıl 2 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba ben izmirde oturuyorum ve bulduğum bir yavru 2 haftalık kedi var benim köpeğim olduğu için bakamıyorum eğer dışarı bırakırsam ölücek annesi ve kardeşleri ölmüş lütfen eğer hala kedi istiyorsanız tam size göre [email protected]

img

charm0303

17 yıl 11 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba charm0303 siz izmirdesiniz ben antalyada bulduğunuz kediyi sahiplenmem biraz zor zaten 1 hafta kadar önce yavru bir kedi edindim teşekkür ederim

img

senem84

ÖZEL MESAJ